Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 03. 26. 09:49

Gulácsi szerint a harmadik portugál gólnál hibázott.

Szalai Ádám szerint fájó kimondani, de ez a 3-0-s vereség a realitás a magyar labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnok Portugália vendégeként.

 
"Nehéz most mit mondani. Idejöttünk az Európa-bajnokhoz és simán kikaptunk. Sajnos ennyivel jobbak. Egyelőre nem tudok a pozitívumokra gondolni" - mondta csalódottan a Hoffenheim csatára.
   
Kalmár Zsolt viszont látott olyan dolgokat, amelyeket sikerült megvalósítania a csapatnak. Szerinte helyenként sikerült jól megtartani a labdát és kihozni a hátsó harmadból. Úgy vélte, a legnagyobb probléma az volt, hogy nem tudták végigvinni az akciókat.
   
"Sok kidolgozott helyzetük nekik sem volt, de azt a keveset kiválóan kihasználták. Ha egy pici területet kapnak, máris életveszélyes támadásokat tudnak vezetni" - beszélt a riválisról Kalmár.

Így értékelt a magyar szövetségi kapitány " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

A magyar válogatott 3-0-s vereséget szenvedett Portugáliában, a mérkőzés után Bernd Storck az M4 Sportnak értékelte a találkozót. "Láttuk a különbséget. Megpróbáltuk tartani a tempót. Hiányzott az átütőerő, a passzok pontossága, a hibákat pedig könyörtelenül kihasználták. 2-0 után taktikai módosításokat hajtottunk végre. Túlságosan sok esélyt engedtünk az ellenfélnek, könnyedén adtuk a labdát oda nekik.

Gulácsi Péter többek között arról beszélt, hogy az első gólnál tehetetlen volt, a másodiknál Cristiano Ronaldo takarásból lőtte el a labdát, viszont a harmadik találatnál úgy érezte, hibázott, mivel az ő oldalára érkezett a Real Madrid szélsőjének szabadrúgása, de egy lépést tett befelé, amiatt nem érte el a labdát.
   
A Leipzig kapusa nem kívánt a világbajnoki selejtezőcsoport állásával foglalkozni, mert úgy vélte, jelen helyzetben - a százszázalékos éllovas svájciak nyolc, a portugálok pedig öt ponttal előzik meg a magyarokat "féltávnál" - lépésről lépésre kell haladni.
   
"Elsőként nyerni kell júniusban Andorrában, aztán meglátjuk a többi eredmény hogyan alakul" - mondta Gulácsi.
   
Gyurcsó Ádám úgy érezte, nem volt sokkal jobb a portugál válogatott, de minden egyes hibát kegyetlenül kihasznál, ezért a világ egyik legjobbja.
 
 
 

Cristiano Ronaldo lett a magyarok balsorsa - videó " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Titkos várakozásokkal indította a magyar válogatott a portugálok elleni vb-selejtezőt: szeretett volna pontot szerezni a Storck-legénység. Az 5-4-1-es felállás egy darabig működött is, ám sajnos az ellenfél megmutatta, miért is Európa-bajnok. Talán egy világbajnoki álommal lett szegényebb Magyarország március 25-én este Lisszabonban. A 20.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények