Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 02. 21. 17:03

A magyar férfi U19-es válogatott Lisszabonban játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a márciusi, szkopjei Eb-selejtező elitkör előtt.

A portugálok két éve az U17-es Európa-bajnokság győztesei voltak, és bár a jelenlegi U19-es keretükből csak néhányan voltak tagjai az akkori keretnek, akkor is Európa egyik legerősebb csapata ellen tartotta elitkörös főpróbáját a magyar csapat.

 
A házigazdák a magyar fiatalok hibáit kíméletlenül kihasználták, így nem lehetett elkerülni a vereséget.
 
Eredmény:
 
Portugália–Magyarország 4–0 (1–0)
 
Magyarország: Varga Ádám – Krebsz Máté, Csóka Dániel, Takács Zsombor, Berdó Máté – Stoiacovici Dávid, Tiefenbach Dániel, Kiss Bence – Bencze Márk, Torvund Alexander, Kiss Tamás

Több pénz lett rá, így ősszel adják át az NB I-es stadiont " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A kormány által biztosított plusz forrásokkal az eredeti tervekhez képest hat-hét hónappal később, idén ősszel adják át az új Illovszky Rudolf Stadiont, a Vasas FC labdarúgócsapatának otthonát. Markovits László, a Vasas SC elnöke szerdán, a létesítmény első sajtónyilvános bejárásán elmondta, az aréna immár 6,98 milliárd forintos költségkeretből épül, befogadóképessége 5150 fő lesz, s az "örömteli csúszás" miatt az ünnepélyes átadás októberre várható.

Cimkék: u19

Legfrissebb híreink


Élő eredmények