Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 06. 03. 19:27

Pécsen és sok más városban is...

 

Izgalmasra sikeredett az NB III 2017/18-as idényének utolsó, 30. fordulója. A Közép csoportban a legfontosabb kérdésre egyértelmű választ kapott mindenki: a Duna Aszfalt TVSE simán verte a Szentlőrincet, így a tiszakécskeiek jutottak fel az NB II-be. Az előző körben drámai körülmények között pontot veszítő Pécs ma sem tudott nyerni, 1-1-et játszottak a harmadik helyet megszerző Iváncsán, így végül három ponttal maradtak el az újoncként csodát művelő riválistól. A Vecsés és a Mórahalom után a Hódmezővásárhelyi FC búcsúzik, miután a Makó legyőzte a Paks II-t. Mindenképpen megemlítendő a Dunaújváros remeklése, a Vecsés 7-0-s kiütésével köszönték meg szurkolóiknak a támogatást.

 

Tabella és eredmények:

 

NB3.hu

Magyarország - Közép csoport


A Keleti csoportban mindössze két csapat kapott ki hazai pályán, de pont az a kettő, akinek nagyon kellett volna. A Tiszafüred későn ébredt a Monor ellen, a bajnok 3-2-re győzött és 76 ponttal zárta az idényt, míg a tiszafürediek kiestek. Hasonlóképp járt a Balassagyarmat is, őket a bronzéremre odaérő Putnok verte. Az ezüstérmes a Jászberényt legyőző ESMTK lett.

 

Tabella és eredmények:

 

NB3.hu

Magyarország - Keleti csoport

 

Nyugaton a Pénzügyőr ki-ki meccsen verte és a megye I-be küldte a Csornát. A Gyirmót II az első félidőt követően még nyeregben érezhette magát a Pápa ellen, ám a Perutz a második játékrészben fordított és kiejtette a hazaiakat. A korábban már búcsúzó Veszprém nagyot zakózott a Puskás II otthonában. A bajnok Kaposvár és az ezüstérmes Ajka is remekelt, előbbi 3-0-ra, utóbbi 4-0-ra ütötte ki ellenfelét. A bronzérmes pozícióban az Érd végzett.

 

Tabella és eredmények:

 

NB3.hu

Magyarország - Nyugat csoport

Cimkék: nb3

Legfrissebb híreink


Élő eredmények