Szerkesztő: Nagy Benjámin | nb2.hu
2018. 09. 06. 07:13

Totális háború!

 
 
  Az elmúlt hosszú időszakban több dolog is kiverte a biztosítékot az egerszegi szurkolók köreiben. Volt, hogy tüntetniük is kellett, de az utolsó fordulóban kiszurkolták a bentmaradást az előző bajnokságban, ezt a klub is elismerte és megköszönte. 
 
Most menetelt a Zalaegerszeg, a harmadik helyen áll a bajnokságban, Végh Gábor tulajdonos azonban edzőt váltott (Nagy Tamás távozott, a hírek szerint Dobos Barna érkezik), azzal az indokkal, hogy a ZTE nem játszott szép focit. 
 
Az eredményesség és a szép játék örök vitatéma, mert lehet, rondán futballozva is feljutni az élvonalba (az NB I a szurkolók álma, hiszen a ZTE-ről van szó) és nagyon szép, ínyencek elismerő csettintetéseit is kiváltó játékkal majdnem kiesni az NB II-ből.
 
Végh Gábor tulajdonos tegnap óta is folyamatosan kapja az ívet a közösségi médiában, csapatösszeállítással kapcsolatos vádakat is megfogalmazott egy hozzászóló az elnökkel kapcsolatban. 
 

null

null

Végh általa biztosnak vélt, azaz hatásosnak gondolt, rém egyszerű megoldáshoz nyúlt védekezésképpen. Azt állítja, nem áll érdekében ártania a csapatnak, hiszen azzal saját magának is árt. 
 
Ismételjük, ez mindig nyomós érv tulajdonosok, vezetők részéről, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a szurkolói vélemény mindig magának a csapatnak akar jót és a szurkolóknak nem fűződik anyagi érdekük ahhoz, hogy mást mondjanak, mint a valóság. A klub meg nem maga a tulajdonos/vezető/játékos/edző (az a múltja és a társadalmi bázisa), így ha valaki a tulajdonost/játékost,edzőt/vezetőt ekézi (vagy ír róla kritikát), az nem a klubot bántja, hanem klub alkalmazottját, mert a tulajdonos is az, mivel a klub az felette áll.
 

És azt is nyugodtan gondolhatja bárki, hogy egy tulajdonos nincsen azzal tisztában, hogy árt…
Cimkék: nb2 , zte

Legfrissebb híreink


Élő eredmények