2010. 10. 20. 10:15

Nehezen emészti meg a tatabányai Kovács István, hogy a hétvégén a Videoton II elleni mérkőzésen már a tizedik percben az öltözőbe parancsolta a játékvezető hisz legutóbb ifistaként állították ki.

Kovács István, a Tatabánya hétvégén kiállított középpályása a kék-fehér egyesület honlapjának elevenítette fel a Videoton második csapata ellen vívott mérkőzés tizedik percében történteket. A futballista elmesélte, egy bedobást követően rosszul helyezkedett, így egy indítással megléphetett a fehérvári Móri. Kovács kifejtette, lekésett a labdáról, s minimum egy méteres hátrányba került a Videoton-játékossal szemben. A tatabányai labdarúgó elmondta, meg se próbálta lerántani vagy becsúszni ellenfelének, mert ezek a kísérletek ilyen esetekben értelmetlenek. Kovács azt is megjegyezte, az adott pillanatban azt hitte, a fehérvári játékos fog sárgát kapni műesésért, mert miután nem tudta lekezelni a játékszert, elesett. Ehelyett a bíró Kovácsnak mutatta fel a pirosat, és tizenegyest ítélt.

A tatabányaiak középpályását igen megviselte kiállítása, ugyanis legutóbb öt évvel ezelőtt még ifi mérkőzésen kezdhetett hamarabb zuhanyozni. A játékos elmondta, pont emiatt nagyon nehezen emészti meg a piros lapot. Hozzátette, reméli, hogy csapattársai nyernek majd a hétvégén a Gyirmót ellen, s akkor talán ő is megnyugszik végre.

(Fotó:fctatabanya.hu)

M.Á.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények