2011. 07. 24. 10:12

Négy góllal bizonyult jobbnak az FC Tatabánya az NB III-as Bicskei TC gárdájánál a szombat délelőtti felkészülési mérkőzésen.

A szakmai stáb már látott biztató jeleket, de még akad bőven javítanivaló - nyilatkozott a mérkőzést követően Kiprich József a tatabányai klub vezetőedzője. Ndjodo két gólt szerzett, míg Sitku is betalált egyszer.

Már a hatodik percben megszerezte a vezetést a Tatabánya, Almási jobb oldali beadását Sitku lőtte közelről a jobb alsó sarokba. Az első félidőben végig irányították a játékot, de a helyzetek kimaradtak. Boros is bemutatott egy bravúrt, Kőbányai Richárd tizenkét méteres lövését védte remek mozdulattal.

A szünetben teljes csapatot cserélt a szakmai stáb, mindenkit szerettek volna meccshelyzetben tesztelni Kiprichék.

A második játékrészben kilenc perc kellett a második találathoz, Ndjodo lőtt a kapuba tizenkét méterről.

Két perc múlva Megyesi villant: huszonkét méterről, szabadrúgásból bombázott a bicskei kapuba.

A huszonötödik percben mintaszerű támadás végén szerezte meg a negyedik gólját a Tatabánya: Megyesi remekül ment el a bal oldalon, mértani pontosságú beadását Ndjodo fejelte a bal felső sarokba.

Értékelések:

Vincze István szakmai igazgató: - Sokkal jobban játszottunk, mint szerdán. A centerpálya is nekünk kedvezett, kijött a pálya méretéből eredő nagyobb futómennyiség.

Kiprich József: – Már láttunk szép dolgokat, de még nagyon szezon előtti a forma.

FC Tatabánya – Bicskei TC 4-0 (1-0)
Gólszerző: Ndjodo 2, Megyei, Sitku
Tatabánya, I. félidő: Boros Tamás – Almási László, Böjte Attila, Farkas Viktor, Rajnai Attila – Lajtos Dávid, Kovács István, Deme Imre, Szekér Dávid – Sitku Illés, Béres Ferenc
Tatabánya, II. félidő: Dombai András – Kiprich Dániel, Simkó Krisztián, Tóth Gergely, Megyesi László – Tóth Zoltán, Bozsik József, Handl Szabolcs, Kiss Róbert – Ndjodo, Folmer Krisztián

Forrás: Fctatabanya.hu

Legfrissebb híreink


Élő eredmények