2010. 10. 18. 19:00

A tatabányaiak vezetőedzője a Videoton II ellen 3-1-re elveszített mérkőzés után fakadt ki a játékvezetésre. Az összecsapás tizedik percében ugyanis a bíró kiállította a vendégektől Kovácsot.

A másodosztályú bajnokság nyugati csoportjának tizedik fordulójában a feljutásra pályázó Tatabánya az NB I listavezetőjének, a Videotonnak tartalékcsapatához látogatott. A mérkőzést a hazaiak nyerték 3-1-re, bár a teljes képhez hozzátartozik, a vendégek a tizedik perctől emberhátrányban futballoztak. A korai kiállítás miatt nem csoda, hogy kiakadt Herédi Attila, a Tatabánya vezetőedzője. A szakember véleménye szerint a hétvégi teljesítményükért nem nekik, hanem a játékvezetőnek kell szégyenkeznie, ugyanis a tréner szerint nem csak a tizedik percben, de az összecsapás számtalan pillanatában is a hazaiaknak kedvezett a spori. Herédi jó tanáccsal is ellátta a bírót az fctatabanya.hu-n megjelent nyilatkozatában. Ebben arra kérte a játékvezetőt, ne nézegesse otthon a tükröt, mert nem venné be a gyomra a látványt.

A meccsről Hartyáni Gábor, a Videoton II edzője szintén nyilatkozott. A vendéglátók szakvezetője örömét fejezte ki, hogy kezdenek jó csapattá válni, amit az mutat, hogy rossz játékkal is képesek voltak begyűjteni a három pontot. A tréner hozzáfűzte, nem érti, játékosai miért zavarodtak meg és kezdtek pontatlanul futballozni a kiállítást követően. Mint kifejtette, emberelőnyben játszottak, hamar egyenlítettek, ennek pont nyugtatóan kellett volna hatnia.

M.Á.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények