Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 02. 24. 18:24

Jó kis mérkőzésekre van kilátás.

 Vasárnap kezdődnek a Merkantil Bank Liga 2017–2018-as idényének tavaszi fordulói. A 22. fordulót játsszák.
 
DOROG–BUDAÖRS
(Dorog, 14.00)
 
A dorogiak, akik nagy bravúrral nyertek kedden a DVSC ellen a Magyar Kupában, a tizenkettedik, a budaörsiek a kilencedik helyen állnak a tabellán, de mindössze két pont köztük a különbség. A dorogiak megszerezték a Diósgyőrtől a korábban Kecskeméten is az élvonalban szerepelt Kitl Miklóst, valamint a szintén élvonalbeli rutinnal is rendelkező, legutóbb a Kozármislenyben szerepelt Városi Viktort. Hauser Dániel és Kamarás György távozott. A Budaörs nem számíthat tavasszal Bese Balázsra, Horváth Rolandra és Wild Tamásra, viszont öt játékos is érkezett: Adamcsek Máté, Demjén Patrik és az Ausztriából hazatért Gémes László kölcsönbe, Fényes Szabolcsot és Palincsár Martint meg is vette a klub. A korábbi korosztályos válogatott kapus, Demjén Patrik 2017 tavaszán éppen a Dorog kölcsönjátékosa volt.
 
SOROKSÁR SC–BUDAFOKI MTE
(Soroksár, 14.00)
 
A soroksáriak a tizenharmadik, a budafokiak a tizennyolcadik helyről várják a folytatást. A sárga-feketék, kihasználva a Ferencvárossal való jó kapcsolatukat, három olyan játékost is kölcsönvettek, aki korábban az élvonalban is játszott már a zöld-fehéreknél: Csernik Kornélt, Kundrák Norbertet és Popov Patrikot. Közülük az előző ősszel Csernik szerepelt a legtöbbször az OTP Bank Ligában, hatszor. Pergel Bence Szentlőrincre távozott. A budafokiaktól elment Nagy Tamás, s a tavaly tavasszal még a Honvéd bajnokcsapatában szerepelt Dusan Vasziljevics, Kerekes Krisztián pedig visszatért a kölcsönadás végén Debrecenbe. Erősítést a salgótarjáni Gubacsi Zoltán, az MTK-tól kölcsönvett Forgács Péter, valamint a legutóbb Sopronban megfordult Kokenszky Norbert és Micsinai Miklós jelenthet, utóbbi tizenegy mérkőzést játszott ősszel a Kazincbarcikában
 
KAZINCBARCIKA–SZOLNOKI MÁV FC
(Tiszaújváros 14.00)
 
A Szolnok a tizedik, a Kazincbarcika a tizenegyedik helyen áll, mindkettőnek 28 pontja van. A barcikaiak elengedték Burics Andrást, Gábor Pétert és Micsinai Miklóst, illetve lejárt Varga Márkó kölcsönszerződése. Érkezett Fila Károly Romániából, Gábor Lukács pedig Salgótarjánból. Két élvonalbeli klubból is kölcsönvett a Kazincbarcika egy-egy játékost, Murai Márkot a Mezőkövesdtől, Orovecz Ádámot pedig a Balmazújvárostól. Utóbbi szerepelt ősszel két meccsen az OTP Bank Ligában. A szolnoki „vasutasok” kerete alig változott, senki sem távozott, s csak ketten érkeztek, Bonivárt Erik a Balassagyarmati VSE-től, illetve (kölcsönbe) Csirmaz István Mezőkövesdről. Csirmaz kétszer játszott az NB I-ben is ősszel.
 
SZEGED 2011–GROSICS AKADÉMIA–VÁC FC
(Gyula, 14.00)
 
Goran Kopunovics vette át Supka Attila helyét az akadémistáknál. Hat új játékos került a keretbe, Kertész Tamás Zalaegerszegről, Tamaskó Ádám Siófokról érkezett, s a klub kölcsönvette Bódis Istvánt (Balmazújváros), Fejős Áront (Paksot), Rózsahegyi Dominikot (Bp. Honvéd-MFA) és Tóth Levente Milánt (MTK). Kertésznek, Fejősnek és Bódisnak is van már NB I-es mérkőzése. Tóth Mosonmagyaróváron játszotta végig az őszi idényt. A Vácnál viszonylag nagy volt a téli mozgás, Lassú Zsombor (Videoton II) és Szekszárdi Tamás (Pénzügyör) érkezett, s a klub kölcsönvette Kiliti Róberet (Paks) és Heerenveent is megjárt, rutinos Varga Szabolcsot (MTK). Távozott Földi Máté, Havasi Dániel, Króner Martin, Nagy Sándor, Niedermüller Ákos és Rása Gergő.
 
SOPRONI VSE–CEGLÉDI VSE
(Sopron, 14.00)
 
A Sopron az utolsó helyről próbál a mezőny után eredni, a ceglédiek a hatodik helyen állnak. A Hűség városának csapatát Bekő Balázs irányítja a következő másfél évben, a korábbi élvonalbeli játékos legutóbb a Győri ETO-nál dolgozott. Ágh Zoltán, Varga Szabolcs és Kulcsár Kornél távozott, Kokenszky Norbertnek lejárt a kölcsönszerződése, továbbállt Heinrich Márk és Winkler András is. Hét új játékossal bővült a keret, Kunsági Roland és Varga Róbert, két rutinos játékos Győrből, Czingáber Máté a Vasastól, Szabó Ádám az MTK-tól, Szabó Viktor éppen a Ceglédtől érkezett. Kitl Krisztián kölcsönvették a soproniak a Diósgyőrtől. A ceglédieket elhagyta Farkas János, Heffler Tibor, Szabó Viktor és Törtei Tamás, csupán ketten érkeztek, a korábbi budaörsi Wild Tamás és a Zalaegerszegtől kölcsönvett Ágoston Donát.
 
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–AQVITAL FC CSÁKVÁR
(Mosonmagyaróvár, 14.00)
 
A Mosonmagyaróvár a 15. helyen áll, a Csákvár a tizenkilencedik, öt pont a két gárda között a különbség. A hazaiaknál nagy mozgás volt a télen, Bakos Bence, Eszlátyi István, Heinrich Márk, Kulcsár Kornél, Maly Dominik és Winkler András érkezett, Eszlátyi Istvánnak az előző idényekből 23, Kulcsár Kornélnak 70 élvonalbeli mérkőzése van, utóbbi három és fél év után tér vissza az OTP Bank Ligába. Távozott Bohner Roland, Deéry Ármin, Hajós Krisztián, Juhász György, Karacs Péter, Laki Balázs, Tarczy Pál és Tóth Levente is. A Csákvárhoz igazolt Bobál Gergely, Hermány Bence, Király Botond, Tamás Nándor és Bokros Szilárd.
 
MTK BUDAPEST–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Hidegkuti Nándor Szadion, 15.00)
 
A két, a Magyar Kupában a héten sikerrel szerepelt együttes közül a kék-fehérek vezetik a Merkantil Bank Liga tabelláját, a lila-fehérek a harmadik helyen állnak, igaz, tizenöt pontos hátránnyal. Az MTK keretébe csak Bese Balázs tért vissza, a fiatalok közül Demjén Patrik, Forgács Péter, Lustyik Levente, Palincsár Martin, sőt a rutinos Varga Szabolcs is kölcsönbe került, Szabó Ádám Sopronba igazolt. Lustyik, aki az NB III-as csapatban játszott, éppen a Békéscsabához került. A viharsarki gárda rajta kívül Hursán Györgyöt szerezte meg, kölcsönbe. A védő az 1860 München amatőrjeitől tért haza. Eszlátyi István Mosonmagyaróvárra ment, ugyancsak kölcsönbe. .
 
ETO FC GYŐR–BFC SIÓFOK
(Győr, 17.00)
 
Az ETO a hetedik helyen áll, az ősz végére összeálló Siófok a tizenhatodik. A kisalföldiektől Kiliti Róbert és druszája, Varga Róbert távozott, a rutinos, egy híján hatvan NB I-es meccset játszó Koszó Balázs Zalaegerszegről, Daru Bence Paksról érkezett, utóbbi kölcsönbe. A Siófok megszerezte  kölcsönbe Balázs Zsoltot (ZTE), valamint megvette Benke Andrást (Kubala Akadémia), Lénárt Andrást (Videoton II), Nemes Milánt (DVTK) és Vólent Rolandot (Balmazújváros). Utóbbi három meccsen játszott ősszel az OTP Bank Ligában. Távozott a Balaton-parti klubból Erőss Csaba (Veszprém), Kis Tamás (Veszprém),Tamaskó Ádám (Szeged 2011), Tóth Barna (Monor), Milan Szenics visszatért Szerbiába.
 
ZALAEGERSZEGI TE FC–KISVÁRDA FC
(Zalaegerszeg, 17.00)
 
A ZTE nagy csalódással, csak a tizennegyedik helyet elfoglalva zárta az őszi idényt, a Kisvárda ezzel szemben nagyon jól áll, második, éppen tíz ponttal előzi meg a harmadik helyezett Békéscsabát. Az egerszegiek szinte új csapatot építenek, megvették Devecseri Szilárdot (Haladás),  Hudák Martint (Puskás Akadémia),  Kovács Ádámot (Balmazújváros) és Kovács Zoltánt (Újpest), kölcsönvették Fodor Ákost (Kisvárda), Jelena Richárdot (Paks)és Lencsés Balázst (Videoton II), visszatért a kölcsönadásból Króner Martin. Távozott ellenben Ágoston Donát, Balázs Zsolt, Tomás Dubek, Kertész Tamás, Kretz Bálint, Koszó Balázs,Szabó Marek és Végh Gábor is. A Kisvárda kölcsönvette Soós Dávidot a Honvéd akadémiájáról, s megszerzett három rutinos játékost, Jánvári Gábort (Haladás), Rados Proticsot (FK Macsva Sabac), és a legutóbb Mezőkövesden szerepelt Marek Střeštíket. Erdélyi Botond visszatért Kispestre, s nem tagja már a keretnek Ivan Vezdel, valamint az éppen a ZTE-nek kölcsönadott Fodor Ákos sem.
 
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–GYIRMÓT
(Nyíregyháza, 17.00)
 
A Nyíregyháza az őszi idény végére visszatért az élmezőnybe, negyedik, a Gyirmót, hárompontos hátránnyal, a nyolcadik. A szabolcsiak elengedték Hermány Bencét (Csákvár), Kónya Márkot és Rudolf Gergelyt (Balmazújváros), Máté Pétert, illetve kölcsönadták Nyírbátorba Bíró Dominkot és Csernák Martint, illetve Cigándra Horváth Ferencet és Szegedi Bencét. Érkezett Fülöp Gergő (RKSK), Hornyák Marcell (Nyírbátor), és kölcsönbe Csilus Ádám (Puskás Akadémia), valamint a Videotonból Szabó Bence. A Gyirmót lemondott Róbert Janóról, Simon Andrásról és Szőcs Lászlóról. Megszerezte ellenben Horváth Rolandot (Budaörs), Laki Balázst (Mosonmagyaróvár), Szilvási Péter (DVSC) és Villám Balázst (Bp. Honvéd).
 
Cimkék: nb2

Legfrissebb híreink

23:19 - Orbán Viktor ezt az akadémiát adja át NEMZETKÖZI FOCI
22:30 - Német foci: bombameglepetés és magyar örömök NEMZETKÖZI FOCI
21:32 - Real: újabb kiváló játékos érkezhet NEMZETKÖZI FOCI
20:44 - Juve: egyre közelebb az új sztárigazolás NEMZETKÖZI FOCI
19:57 - Óriási feladatot kaphat a magyar válogatott egykori kapitánya NEMZETKÖZI FOCI
19:21 - Hatalmas balhé a FIFA-gála után NEMZETKÖZI FOCI
18:59 - Moussambani Budapesten úszik Hosszú készzíti fel egyik ellenfelét ÚSZÁS
18:25 - Dárdai Pál hatalmas döntése a fiáról is NEMZETKÖZI FOCI
18:03 - A Real Madrid volt edzője osztotta ki Messit és Ronaldót NEMZETKÖZI FOCI
17:29 - „Nincs elég magyar kézilabdázó a legmagasabb szinten” KÉZILABDA
16:51 - Argentína-Brazília: eldőlt játszik-e Messi NEMZETKÖZI FOCI
16:20 - Abramovics maffizó, ezért nem telepedhet le NEMZETKÖZI FOCI
15:41 - Megvan ki lesz Räikkönen csapattársa! AUTÓ-MOTOR
15:23 - Meg kell műteni a Real Madrid játékosát NEMZETKÖZI FOCI
13:53 - Cristiano Ronaldót szétalázza a nemzetközi sajtó NEMZETKÖZI FOCI
13:37 - Vízilabda: megvannak a magyar válogatottak ellenfelei VÍZILABDA
12:59 - Csank János kemény kritikája az edzőváltásokról MAGYAR FOCI
12:11 - Liu Shaolin Sándor újabb tetkót varratott magára – fotó EGYÉB SPORTOK
11:23 - Volt Fradi kedvenc lett az NB III-as kiesőjelölt edzője MAGYAR FOCI
10:36 - Sterbik éles kritikája a Barca-Veszprém után KÉZILABDA
09:54 - Messi és Ronaldo szavazata a FIFA-gáláról NEMZETKÖZI FOCI
09:22 - NFL-rekordot passzolt az irányító, mégis kikaptak a Steelerstől AMERIKAI SPORTOK
09:11 - Az NB II-ből igazolhat edzőt az NB I utolsója MAGYAR FOCI
09:00 - FIFA-gála: így szavazott Rossi és Dzsudzsák NEMZETKÖZI FOCI
08:16 - Hihetetlen megpróbáltatásairól beszélt a magyar futballista MAGYAR FOCI
07:02 - Keddi sport: olasz, spanyol és német futballt is nézhetünk EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:27 - Sztárcsapatot irányíthat az NB I egykori kiváló edzője NEMZETKÖZI FOCI
22:41 - Óriási sikert ért el a magyar futballista! MAGYAR FOCI
22:03 - FIFA-gála: kiderült, ki a legjobb férfi futballista NEMZETKÖZI FOCI
21:01 - Ez a világsztár kapta a Puskás-díjat - videó NEMZETKÖZI FOCI
20:41 - Döbbenetes szexbotrány rázhatja meg a magyar futballt NEMZETKÖZI FOCI
19:58 - Elképesztő dologgal sokkolt David Beckham - fotó NEMZETKÖZI FOCI
18:45 - Bombaigazolásra készül a Real, világsztár érkezhet NEMZETKÖZI FOCI
17:51 - Kiderült, hanyadik helyen zárt a magyar klasszis a vb-n KÜZDŐSPORTOK
16:36 - Edzőkérdés: Bódog Tamás vagy Horváth Ferenc? MAGYAR FOCI
15:31 - Cselgáncs-vb - Tóth Krisztián jobb lesz mint Budapesten volt EGYÉB SPORTOK
15:18 - Gera ollózta a Magyar Kupa-forduló legszebb gólját - videó MAGYAR FOCI
13:48 - Ünnep: hosszabbítás után verte a Fradi az Újpestet - videó JÉGKORONG
13:08 - Ronaldo nem megy el a FIFA-gálára NEMZETKÖZI FOCI
13:00 - Stollár Fanny nem ijedt meg szetthátránytól TENISZ
12:41 - Huszonegy év után változik a Budapest Maraton helyszíne EGYÉB SPORTOK
12:29 - Tóth Krisztián már biztosan éremért küzdhet a cselgáncs-vb-n KÜZDŐSPORTOK
12:19 - Tiger Woods öt év után! EGYÉB SPORTOK
11:44 - Így áll a legendás budapesti NB I-es klub eladása MAGYAR FOCI
10:27 - Mutatjuk a Real Madrid új stadionját - videó NEMZETKÖZI FOCI
10:15 - Babos hátrébb került, Nadal vezet - világranglisták TENISZ
09:51 - A vaskos meglepetések fordulója volt az NFL-ben AMERIKAI SPORTOK
09:42 - BL-ezüstérmest vert a Szeged - nyilatkozatok KÉZILABDA
09:13 - Reakciók a Vidi Cigándi kupameccséről MAGYAR FOCI
08:59 - A jövőről beszélt a kupasiker után a Vasas edzője MAGYAR FOCI
08:48 - Három csillogó magyar érem a szombathelyi tornavilágkupán EGYÉB SPORTOK
08:38 - Magyarázkodik az NB I-es edző a kupameccsük miatt MAGYAR FOCI
08:16 - Csak a rekordot döntő Messi örülhetett - videó, tabella NEMZETKÖZI FOCI
08:05 - Ronaldo vezette győzelemre a Juventust - videó, tabella NEMZETKÖZI FOCI
07:08 - Hétfői sport: folytatódik a harc az NFL-ben EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:13 - Elképesztő: már Ronaldo utódját keresi a Juventus! NEMZETKÖZI FOCI
22:29 - Fontos hír érkezett a magyar válogatott korábbi kapitányáról MAGYAR FOCI
21:41 - Varázslatos teljesítményt nyújtott a magyar játékos - videó MAGYAR FOCI
21:00 - Kézi: őrületes izgalmak voltak a Szeged BL-meccsén KÉZILABDA
20:55 - Jégkorong: nem termett sok babér a magyar csapatoknak JÉGKORONG
20:21 - Óriási dráma a Milan bajnokiján NEMZETKÖZI FOCI
19:55 - Varázslatos tett: ezért beszél mindenki Neymarról - videó NEMZETKÖZI FOCI
19:26 - Angol foci: remek hírt kaptak a Pool-drukkerek NEMZETKÖZI FOCI
18:58 - MK: folytatta szenzációs menetelését az újonc MAGYAR FOCI
18:56 - Megsüvegelendő: így emlékeznének az elhunyt magyar klasszisra EGYÉB SPORTOK
18:37 - MK: nagy pofont kapott Horváth Ferenc csapata MAGYAR FOCI
17:53 - Óriási bravúrnak volt főszereplője a magyar válogatott futballista NEMZETKÖZI FOCI
17:40 - Majdnem kicsinálta az NB III-as csapat a DVTK-t a Magyar Kupában MAGYAR FOCI
17:23 - Két öngól döntött az NB I-es és az NB III-as Magyar Kupa-meccsén MAGYAR FOCI
17:11 - Magyar Kupa: a délutáni meccsek eredményei MAGYAR FOCI
17:07 - A Magyar Kupában emlékezett meg a Vasas a legnagyobb ikonjáról MAGYAR FOCI
16:36 - Elképesztő meccset rendeztek a spanyol bajnokságban - videó NEMZETKÖZI FOCI
16:04 - Magyar Kupa: a kora délutáni meccsek eredményei MAGYAR FOCI
15:23 - Őrült futam a MotoGP-ben, eldőlt a vb-cím sorsa? AUTÓ-MOTOR
15:04 - Kivédte a Vidi szemét az NB III-as kapus a kupában - videó MAGYAR FOCI
14:36 - Emblematikus lett Marco Rossi kedvencének a visszatérése MAGYAR FOCI
14:34 - A futball fenegyereke nagyon beszólt Neymarnak NEMZETKÖZI FOCI
13:56 - Fájdalmas magyar vereség az olimpiai kvalifikációs vb-n KÜZDŐSPORTOK
13:06 - Olyan történt Babos Tímeával, ami nagyon ritkán TENISZ
12:50 - Őrület: Ibrahimovic távozhat Los Angelesből, ide igazolhat NEMZETKÖZI FOCI
11:27 - Megható: műtétje után először az Old Traffordon Sir Alex - videó NEMZETKÖZI FOCI
11:12 - Óriási meglepetésekre készül Liu Shaolin Sándor EGYÉB SPORTOK
10:29 - Friss információk Sallai Roland sérüléséről NEMZETKÖZI FOCI
10:20 - Óriási derbit rendeznek vasárnap este a Tisza-parton KÉZILABDA
09:45 - A Veszprém edzője elmondta, mi volt a baj a Barca ellen KÉZILABDA
09:33 - Emberemlékezet óta nem szerzett gólt a klasszis, most igen NEMZETKÖZI FOCI
07:23 - Vasárnapi sport: Szeged a BL-ben, rengeteg focimeccs EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:17 - Döbbenet: 3 gólt vontak vissza az Inter meccsén - videó NEMZETKÖZI FOCI
23:02 - Videóbíró is kellett, hogy a Real megelőzze a Barcát - videók NEMZETKÖZI FOCI
22:00 - Első gólját lőtte a DVTK elküldöttje a görög bajnokságban - videó NEMZETKÖZI FOCI
21:56 - Idegenben nyert a Fradi - tabella KÉZILABDA
20:47 - Schumacher fia legyőzhetetlen az Eb-n AUTÓ-MOTOR
20:45 - Kosárlabda BL - véget ért a magyar bajnok kalandja KOSÁRLABDA
20:38 - Ősi riválisát verte idegenben a Bayern - videó NEMZETKÖZI FOCI
20:09 - Ismét kikapott Barcelonában a Veszprém KÉZILABDA
19:46 - Rebrov reakciója a Szeged-Fradi után MAGYAR FOCI
19:17 - A teljes szezont kihagyja Szöllősi-Zácsik Szandra KÉZILABDA
18:59 - Szalaiék ikszeltek, Dárdaiék forditottak - eredmények, tabella NEMZETKÖZI FOCI
18:46 - Fontos bejelentés Szöllősi-Zácsik Szandráról, nyert a Fradi KÉZILABDA
18:33 - Mourinho megint foghatja fejét - eredmények, tabella NEMZETKÖZI FOCI
18:23 - Póta Georgináék parádéztak az Eb-n EXTRÉM SPORT
18:10 - Szurkolói rendbontás Miskolcon JÉGKORONG
17:46 - Hengereltek az NB I-es csapatok a Magyar Kupában MAGYAR FOCI
17:16 - Elintézték a remekül debütáló Sallait a Bundesligában NEMZETKÖZI FOCI
16:59 - Embereket ölt a Liverpool legendás kapusa NEMZETKÖZI FOCI
16:11 - Egyből gólt szerzett a magyar válogatott a Bundesligában - videók NEMZETKÖZI FOCI
15:40 - Luka Modric büntetése: 8 hónap börtön! NEMZETKÖZI FOCI
15:32 - Kiscsapat érte utol a Real Madridot a táblázaton NEMZETKÖZI FOCI
14:29 - Ungvári feldúltan érkezett az interjúzónába a vb-n KÜZDŐSPORTOK
13:32 - Ungvári a szintén olimpiai ötödikkel csatázott a vb-n KÜZDŐSPORTOK
13:22 - Pótáék menetelnek az asztalitenisz Eb-n EGYÉB SPORTOK
11:34 - Eb-pályázat: értékelték a németeket és a törököket NEMZETKÖZI FOCI
10:01 - Először nyerne Barcelonában a Veszprém KÉZILABDA
09:44 - 41 meccs lesz ma a Magyar Kupában MAGYAR FOCI
07:30 - Szombati sport: Barca-Veszprém a BL-ben, pályán a Real EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:22 - Futball: komoly igazolást jelentett be a magyar klub MAGYAR FOCI
22:24 - EL: elképesztő győzelmet aratott az egyik esélyes NEMZETKÖZI FOCI
22:00 - EL: mutatjuk a Vidi meccsének góljait - videók NEMZETKÖZI FOCI
21:31 - EL: ezért kapott ki a magyar bajnok NEMZETKÖZI FOCI
21:19 - EL: elképesztő nyilatkozatot adott a Vidi magyar válogatottja NEMZETKÖZI FOCI
21:00 - EL: megkezdte szereplését a Vidi NEMZETKÖZI FOCI
19:55 - Sztárcsapathoz kerülhet a Viditől távozó klasszis MAGYAR FOCI
18:54 - Világbajnok lehet a manchesteriek új sztárja NEMZETKÖZI FOCI
17:48 - Vidi-BATE: a kezdőcsapatok NEMZETKÖZI FOCI
17:12 - Dzsudzsák az Al-Ittihad Kalba mezében - fotók NEMZETKÖZI FOCI
16:44 - Megoperálták a magyar válogatott hátvédjét MAGYAR FOCI
16:28 - Parádéztak a birkozóink Minszkben EGYÉB SPORTOK
15:03 - Visszatért az NB I-be Marco Rossi nagy kedvence MAGYAR FOCI
14:52 - Piros-kék lett a Groupama Aréna - fotó NEMZETKÖZI FOCI
14:22 - Babos Tímea fontos változásokat jelentett be TENISZ
13:14 - Berki itthon tornázhatna, de nem indul el a versenyen EGYÉB SPORTOK
13:01 - Botrány a Fradi-Újpest jegyei körül MAGYAR FOCI
12:14 - Kosarasaink kapitánya nem ismer kegyelmet és irgalmat - videó KOSÁRLABDA
11:51 - Világranglista: előrelépett a magyar válogatott MAGYAR FOCI
11:37 - Tudtak a BATE játékosai a Vidi egyik legjobbjának a tervéről NEMZETKÖZI FOCI
11:30 - BL-szintű csodagól a magyar másodosztályból - videó MAGYAR FOCI
11:18 - Elhunyt négyszeres olimpiai bajnok legendák EGYÉB SPORTOK
10:29 - Megvan Csank János helyettese MAGYAR FOCI
10:00 - Vidi-BATE: alapemberek nélküli fehérváriak NEMZETKÖZI FOCI
09:23 - Magyar foci: 3 vezetőedzőnek kellett mennie MAGYAR FOCI
08:55 - Hengerelt a Fradi - reakciók, tabella KÉZILABDA
08:35 - Görbicz Anita és Nagy László is kinevezés előtt áll KÉZILABDA
08:22 - Nevetséges Ronaldo kiállítása - új videó NEMZETKÖZI FOCI
07:28 - Csütörtöki sport: EL, Vidi-BATE, MTK-Fradi EZT LÁTOD ÉLŐBEN

Élő eredmények