Szerkesztő: Fritz Tibor
2010. 12. 11. 11:39

Dombai Viktor a Nike szervezésében utazik Angliába január elején, hogy megmérettesse magát egy londoni futball akadémián.

A fiatal játékos tisztában van a lehetőség nagyságával és bízik magában. Nagyon reméli, hogy teljesítményével sikerül meggyőznie az angol szakembereket és a 100 labdarúgó közül bekerül a legjobb nyolc, szerződést kapó játékos közé.


- Úgy érzem, hogy valamilyen szinten igazat kell adnom a szurkolóknak - kezdte Dombai Viktor, arra a kérdésre, hogy igazat ad e a róla szóló szurkolói véleményeknek. – Valamikor jól megy a játék, ám egy idő után olyan gátba ütközök, amit egyszerűen nem tudok átlépni. Úgy gondolom, hogy ezt saját magamban, fejben kell lerendezni. A szurkolóknak is mondtam már korábban, hogy ha ezt sikerül magamban „lerendeznem”, akkor az biztos, hogy pozitív irányba fog engem sodorni. Annak örülök, hogy jó játékosnak tartanak.

A játékos a klub honlapjának elmondta, hogy véleménye szerint a család nevével is meg kell küzdenie: - Erről is lehet szó. Neve van a Dombai családnak Tatabányán és ez nekem egyelőre lehet, hogy túl magas léc, amit ebben a pillanatban még nem tudok átugrani. De mindent megteszek annak érdekében, hogy minél jobb játékos legyek.

Végül pedig az öt napos angliai túráról beszélt néhány szót: -  Annyit tudok, hogy ketten mehetünk Magyarországról. Angliában, Londonban egy akadémiára visznek minket, a Nike szervezésében. Az egész világról száz embert hívtak meg. Premier ligás edzők és játékos megfigyelők nézik majd a munkánkat. Százunk közül nyolc játékost választanak ki, akikkel szerződést kötnek. Nagyon reménykedem benne, hogy jót fog nekem tenni ez az öt napos túra.

Forrás: fctatabanya.hu

Legfrissebb híreink


Élő eredmények