2010. 10. 11. 10:08

A tatabányaiak csapatkapitánya kedden, az edzés után társaival ünnepelte harminckettedik születésnapját. A csapat honlapjának a gárdában betöltött szerepéről is beszélt.

A tatabányaiak csapatkapitánya kedden, az edzés után társaival ünnepelte harminckettedik. születésnapját. A játékos ezzel kapcsolatban az egyesület honlapjának a gárdában betöltött szerepéről is beszélt.
Kedden töltötte be harminckettedik évét a Tatabánya csapatkapitánya, Farkas Viktor. A hátvéd születésnapja alkalmából a tréninget követően muffinnal lepte meg társait. A kék-fehér klub honlapjának a hátvéd elmondta, fontos számára, hogy a csapattal ünnepelhessen. Mert abban nőtt föl, hogy közös az öröm és közös a bánat a gárdán belül.

Születésnapja kapcsán Farkas az együttesben betöltött szerepéről is beszélt. Mint mondta, sajnos van egy-két játékos, aki nem fogadja el, amit mond. Ennek feloldásában a kapitány segítségére lehet Deme Imre, akit Farkas magához hasonló típusú futballistának tart.

A hátvéd kifejtette, a gárdában vannak, akikben időről-időre tudatosítani kell, hogy ikszekkel nem érhetik el céljaikat. Ahhoz, hogy tavaszra reális esélyük legyen a feljutásra nyerniük kell a meccseket, hiszen nem verhetetlenek a riválisaik. Hozzáfűzte, mindenkinek el kell fogadnia, ha határozottabban szólnak valamiért, azt nem bántásból teszik, hanem a közös sikerek érdekében. Megjegyezte még, jó társaságnak tartja a jelenlegi tatabányai csapatot, s amennyiben a problémákat orvosolni tudják, az eredmények sem maradnak el.


M.Á.
(Fotó: fctatabanya.hu)
 

Cimkék: tatabánya , farkas , viktor , nb2

Legfrissebb híreink


Élő eredmények