Szerkesztő: Göbölyös András
2017. 01. 10. 11:16

Az OTP Bank Liga 10. helyén álló Debreceni Vasutas Sport Club a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János sem a csapattal kezdi a felkészülést.

 

Az említett labdarúgók máshol folytatják a pályafutásukat. Valakinek már van csapata, míg másoknak a következő napokban a klub értékesíti vagy kölcsönadja a játékjogát. 
 
A DVSC csapatkapitánya, a 30 éves Szakály Péter 2008 nyarán érkezett Debrecenbe, négy bajnoki címet, három Magyar Kupa-trófeát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a Loki. Tagja volt a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában szereplő csapatnak is. Szakály 289 debreceni mérkőzésén 54 gólt lőtt, és 53 gólpasszt adott. 
 
 
Új játékosok igazolásával kapcsolatban folynak az egyeztetések. Kölcsönből visszatért Barna Szabolcs, aki ősszel Nyíregyházán futballozott és Varga Kevin, aki Balmazújvárosban játszott. Rajtuk kívül még négy fiatal, Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények