Szerkesztő: Bíró Ádám
2018. 03. 19. 11:26

A zöld-fehérek öröme nem lehet felhőtlen.

A Blikk cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
Megrázó jelenetek sokkolták a közönséget a Ferencváros–Puskás Akadémia (3-1) NB I-es labdarúgó-mérkőzésen – a lelátón.
 
A zöld-fehérek nagy csatában kivívott sikerét beárnyékolta, hogy a Groupama Arénában újra kellett éleszteni egy szurkolót.
 
A félidőben információink szerint egy 29 esztendős fiatalember – aki az FTC drukkere – hirtelen rosszul lett. Megállt a szíve, a helyszínen tartózkodó mentőknek az életéért kellett küzdeniük.
 
Érthetően óriási volt a rémület, de három szakember villámgyorsan a bajba került drukkerhez sietett, s azonnal megkezdte az ellátását. Szívmasszázst alkalmaztak nála, emellett az újraélesztő készüléket is be kellett vetni. Néhány perc alatt sikerrel jártak a szakemberek, s végül hordágyon vitték el az eszméletlen férfit a tribünről, majd mentőautóval szállították át egy közeli kórházba.
 
„Egy fiatal férfi esett össze a lelátón, a rendezvényt biztosító Országos Mentőszolgálat szakemberei azonnal reagáltak, így pillanatokon belül megkezdődött az emelt szintű újraélesztés. Mellkaskompressziókkal és defibrillátorral a férfi vérkeringését sikerült beindítani, és visszatért spontán keringéssel, stabil állapotban szállíthattuk kórházba” – áll az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályának a Blikkhez eljuttatott közleményében. Arról nekik sincs információjuk, hogy a kórházban mi történt a fiatalemberrel.
 
Több mint nyolcezer néző volt a mérkőzésen, s mindenkit sokkolt az eset. Rengetegen aggódnak a fiatalemberért, a világhálós közösségi fórumon folyamatosan érdeklődnek a hogylétéről. Egy hozzászóló nyújtott információt számukra.
 
„A lányom barátja, a Merényi intenzívéről átvitték egy másik kórházba agyi CT-re. A lányom vele van, sajnos, nincs még magánál, egyelőre ennyit tudok” – írta az ulloi129.hu című portálon egy szurkoló.
 
A meccset hatalmas csatában megnyerte a listavezető Ferencváros, s a szurkolók most abban bíznak, hogy társuk is megnyeri a harcát, és felépül.

Óriási balhé volt az NB I-es meccsen - videó " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A Loki a Mezőkövesd ellen sem tudta megszakítani a rossz sorozatát, a kiesés elől menekülő borsodiak három pontot szereztek a Nagyerdei Stadionban. A meccs feszültségtől sem volt mentes, Kinyik Ákos és Tóth Bence is összeakasztotta a bajszát. Az amerikai bajnokságban gólgazdag mérkőzésen a Sporting Kansas City 3-2-re diadalmaskodott a San Jose Earthquakes ellen.

Cimkék: ftc , labdarúgás

Legfrissebb híreink


Élő eredmények