Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 17. 08:02

Marco Rossi szerint a Honvéd taktikusan futballozott.

 Az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában a Honvéd hazai pályán múlta felül a Paksot 2-0-ra. A fővárosiak ezzel kihasználták a Videoton botlását (a székesfehérváriak erejéből csak döntetlenre futotta a Mezőkövesd ellen), így újra átvették a vezetést a táblázaton.

 

Így értékelte a Fradi mestere az újabb vereséget " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Az OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómeccsén a Fradi a Vasast fogadta. Lassan három hete nyeretlen Thomas Doll együttese. A zöld-fehérek ugyan Sternberg révén az első játékrész hajrájában megszerezték a vezetést, a második félidőben az angyalföldiek 2-1-re fordították. Az FTC ezen a héten két bajnokit vívott, ám sem a Paks, sem a Vasas ellen nem sikerült pontot szereznie.

"Egy olyan ellenfelet sikerült ma legyőznünk, amely február óta veretlen volt és tavasszal a legtöbb pontot szerezte, ezzel a győzelemmel most behoztuk őket. A Paks szervezett, masszív csapat, nagyon nehéz ellenük játszani. Dicséret illeti a játékosaimat, mert taktikusan futballozva megszerezték a 3 pontot. Öt olyan meccs következik, amit úgy kell lejátszanunk, mint egy kupadöntőt, hogy aztán a hatodik, a Videoton elleni legyen a bajnoki döntő. Az utolsó fordulóra úgy kell érkeznünk, hogy a Videotonnak ne legyen 2 pontnál nagyobb előnye" - olvasható Marco Rossi nyilatkozata az nb1.hu-n.
Cimkék: honvéd , labdarúgás , nb , i

Legfrissebb híreink


Élő eredmények