Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 12. 12. 10:27

Harmadszor is bizonyítana a csapattal.

Supka Attila harmadszor kapott bizalmat George F. Hemingwaytől, és bízik benne, ezúttal sem fog csalódást okozni.
 
A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway vasárnap este az M4 Sport Góól!2 című műsorában jelentette be, hogy Supka Attila veszi át a szombaton menesztett Erik van der Meer helyét a címvédő kispadján
 
A szakember megtiszteltetésnek tartja, hogy a  klub első embere ismét rá gondolt, hiszen már harmadik alkalommal irányíthatja a piros-feketéket. Érdekesség, hogy mindhárom alkalommal szezon közben vette át a csapatot.
 
„Úgy érzem mind a két időszak eredményes volt, hiszen mindkétszer el tudtuk érni a kitűzött célt, a nemzetközi szereplést. Bízom benne, hogy a most következő közös munka szintén eredményes lesz” – mondta a legutóbb a Szeged együttesét irányító szakember.
 
Supka úgy érzi, van egy masszív állomány, egy olyan csapat, amelyre lehet építeni, hiszen ezt a tavalyi szezonban bizonyították a kispestiek. A csapat jelentős részét ismeri, a külföldiek és a legfiatalabbak azok, akiket még jobban meg kell ismernie.
 

Madridba költözne a Chelsea világklasszis kapusa " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Thibaut Courtois egyelőre nem hosszabbította meg a 2019 nyarán lejáró szerződését a Chelsea-vel, ám a pletykákkal ellentétben nem anyagi okok miatt hezitál a világ egyik legjobb kapusa, írja a Nemzeti Sport. „Nem egyszerű a helyzet - ismerte el egy belga televíziónak adott interjúban Courtois. - Imádom a gyerekeimet, akikkel a volt barátnőm visszaköltözött Madridba.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények