Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 16. 20:14

Borzalmas felvételek kerültek fel az internetre.

Az nb1.hu cikkét változtatás nélkül közöljük. 

  

A Fradi-DVSC mérkőzésen történt események kapcsán az nb1.hu minden álláspontot és megjelenő információt igyekezett és igyekszik ismertetni! Megírtuk, remek volt a hangulat, jó volt a meccs, hírt adtunk a balhéról, az arra adott reakciókról (Kubatov-nyilatkozat, klub, rendőrség, SZSZJN, a késelő barátnője, klublegendák levele az ultráknak, a kormány álláspontja, Szeiler nyilatkozata, a Tábor és a klub közös közleménye, az FTC pénteki sajtótájékoztatója), az MLSZ Fegyelmi Bizottság büntetéséről és a közéleti honlapokon megjelenő beszámolókról, hírekről, információkról.

Amelyik fél nyilatkozott, vagy közleményt juttatott el az nb1.hu-hoz, az kivétel nélkül, illetve a véleményezésünk hiányában kapott helyt az oldalon. Ezek, a továbbiakban is így maradnak! Mert az állásfoglalás nem a mi dolgunk, mivel nem nyomozóhatóság, hanem híreket is közlő honlap vagyunk.

 

Most következzenek a FradiMobon megjelent felvételek és a hozzájuk fűzött kommentárok, amiket szintén változtatás és véleményezés nélkül teszünk közzé.

 

Kubatov Gábor ezt gondolja a Fradi-szurkolók balhéjáról - videó " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Az nb1.hu cikkét változtatás nélkül közöljük. A Fradi-DVSC mérkőzésen történt események kapcsán az nb1.hu minden álláspontot és megjelenő információt igyekezett és igyekszik ismertetni!

Legfrissebb híreink


Élő eredmények