Szerkesztő: Göbölyös András | MTI
2017. 02. 11. 14:27

Jó eséllyel Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Vasas a Szombathelyi Haladást jövő szombaton, amikor folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei.

 

A lehetőséget az teremti meg az angyalföldiek számára, hogy az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona. 
    
"Az új Illovszky Stadion átadásáig labdarúgóink átmeneti otthonául a Szusza Ferenc Stadion fog szolgálni" - közölte szombaton az MTI-vel a Vasas.     
 
 
"Az elmúlt hónapokban mindent megtettünk azért, hogy már a Haladás ellen a Szusza Ferenc Stadionban tudjunk játszani. A stadion műszaki átadás-átvétele után kiadták a használatbavételi engedélyt, így a meccsrendezéshez már csak az utolsó biztonságtechnikai ellenőrzésen kell megfelelnie a létesítménynek. A jövő szombati Haladás elleni mérkőzés szempontjából az is fontos, hogy az időjárás kegyes legyen hozzánk, de az előrejelzéseket figyelve e tekintetben is optimisták lehetünk" - idézte a közlemény Markovits László klubelnököt.
 

Tovább folytatnák jó sorozatukat a Bundesliga magyarjai " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

Legfrissebb híreink


Élő eredmények