Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 04. 11. 12:29

George F. Hemingway, a Honvéd első embere beszélt az átigazolási tervekről.

Meglepetésre vezeti az NB I-es bajnokságot az a Honvéd, amelyik sokkal, de sokkal kevesebb pénzből és támogatásból gazdálkodik, mint a mögötte két ponttal lemaradó Videoton, vagy a negyedik helyen szerénykedő Ferencváros, de meg kell jegyezni, a harmadik Vasas is szinte önerőből tartja fenn magát.
 
A Honvédnak és a Vasasnak ma bajnoki meccse lesz, de a kispestiek tulajdonosa már most beszélt a csapata nyári, átigazolási terveiről.
 

NB I: 8 meccse veretlen ellen Fradi, kiesőjelöltnél a listavezető " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A kispestiek a Haladás elleni győzelmüknek köszönhetően, valamint a Videoton Vasastól elszenvedett veresége miatt vették át ismét a vezetést a bajnokságban, melyben a 21. forduló után egyszer már álltak az élen. Marco Rossi együttese ellen a kiesőhelyen álló, így a győzelemért várhatóan nagy elánnal küzdő miskolciak önbizalmát növelheti, hogy szombaton fontos pontot szereztek a Ferencváros otthonában, ahonnan 1-1-es döntetlennel térhettek haza.

 „Szeretnénk együtt tartani a jelenlegi csapatot. A játékosok közül egyedül Hidi Patrik szerződése jár le, az esetleges távozók helyét pedig elsősorban a Magyar Futball Akadémiáról tervezzük feltölteni. Nem tervezünk jelentős átalakulást a nyáron sem. Persze, érkezhet olyan ajánlat egy-egy futballistáért, amelyre nem tudunk nemet mondani, egyelőre azonban csakis a hátralévő mérkőzésekre koncentrálunk” – közölte a tulajdonos, aki vasárnap este egy televízió-műsorban a lejáró szerződésű Marco Rossi vezetőedzővel kapcsolatban azt mondta: szeretné, ha a jelenlegi tréner folytatná a munkát, ám elsősorban pénzkérdés az olasz szakember maradása.
 
Cimkék: nb1

Legfrissebb híreink


Élő eredmények