Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 03. 18. 20:15

A Budapest Honvéd tulajdonosa kőkeményen be is szólt az MLSZ-nek

Csütörtökön látott napvilágot az a hír, hogy az MLSZ elnöksége azt tervezi, hogy a nyártól mintegy húsz százalékkal kevesebb pénzt adna az NB I-es csapatoknak a televíziós közvetítésekből és a Szerencsejáték Zrt.-től befolyó összegekből. Ez azt jelenti, hogy a csaknem 5 milliárd forint összbevételből a klubok így 1 milliárddal kapnának kevesebbet. A szövetség azokat a csapatokat támogatja leginkább, amelyek sok fiatal játékost játszatnak, a következő idényre ez a rendszer szintén változna, egy bizonyos szint fölött már nem járna több pénz.
 

Ezt kérik a szurkoloktól Ronaldóék ellen - felhívás " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

A Blikk ezért megkérdezte az ügyről a rengeteg saját nevelésű fiatalt szerepeltető, jelenleg második Budapest Honvéd tulajdonosát, George F. Hemingwayt az ügyről.
 
 
„Klubunk információja szerint az MLSZ elnöksége nem hozott olyan döntést, amely csökkentené az NB I-es klubok támogatási pénzét vagy kevesebbet adna a fiatalok szerepelteté­séért. Az MLSZ elnöksége nem hozhat olyan jogszerű döntést, amely nem egyezik a klubok álláspontjával. Minden más eljárás totális gittegyletté minősítené az NB I-es bizottságot” – válaszolta a Blikknek Hemingway.
 
Cimkék: mlsz

Legfrissebb híreink


Élő eredmények