Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 17. 10:04

Henning Berg úgy gondolja, le kellett volna győzniük a Mezőkövesdet.

Az OTP Bank Liga szombati játéknapjának egyik legnagyobb meglepetése a felcsúti Pancho Arénában történt, ahol a Videoton nem bírt a Mezőkövesddel.

Foci: ennyien nézték a magyar bajnokikat a helyszínen " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Az OTP Bank Liga 27. fordulójának mérkőzéseire összesen 14 474 néző volt kíváncsi a helyszínen - írja az nb1.hu. Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a Honvéd magabiztosan múlta felül a Paks csapatát, miközben a Videoton botlott Felcsúton a Mezőkövesd ellen - a budapestiek így egy ponttal vezetik a tabellát.

Az 1-1-es döntetlen után a Vidi lecsúszott az első helyről.

"Ez egy olyan meccs volt, amelyet meg kellett volna nyernünk. Gólra kellett volna váltanunk a lehetőségeket. Arra számítottunk, hogy több helyzetünk lesz, mint a Kövesdnek, ez így is lett, de a győzelem nem sikerült. Csalódás a mai eredmény. A győzelemhez több kell annál, mint amit ma mutattunk. Sok pontrúgásunk volt az ellenfél térfelén, de ezekből nem voltunk eredményesek, ezzel elégedtlen vagyok. Vagy a beadás nem volt pontos, vagy a befejezés. Az első félidőben a jobboldali támadójáték sem úgy működött, ahogyan kellett volna, a másodikban ez javult. Asmir Suljic jól játszott, meg tudta verni egy az egyben az ellenfelét. Marko Scsepovicson talán érződött, hogy a héten mindhárom meccset végigjátszotta, normál esetben úgy érzem, belőtte volna az egyik helyzetét. De ő is keményen dolgozott, mindent megtett, amit tudott. Csapatként kellett volna még több nagy helyzetet kialakítani"- nyilatkozta Henning Berg.

Cimkék: videoton , labdarúgás , berg , nb , i

Legfrissebb híreink


Élő eredmények