LÉGIÓSKÖRKÉP

Vadócz újabb ázsiai bajnokságban próbálja ki magát

Vadócz újabb ázsiai bajnokságban próbálja ki magát
Vadócz Krisztián szerződése lejárt az indiai Mumbai City FC csapatánál, így január 11-én aláírt a hongkongi Premier League-ben címvédő Kitchee SC-hez.

Bemutatták a Legia új magyar szerzeményét

Bemutatták a Legia új magyar szerzeményét A Farditól érkezett középpályás Nikolics Nemanja öltözőszekrényét örökölte meg.

Így "dubajozik" Nikolics Nemanja

Így "dubajozik" Nikolics Nemanja Megérdemelt pihenését tölti családjával a magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja.

Nikolics a Rém rendes családdal üzent új klubjának

Nikolics a Rém rendes családdal üzent új klubjának Hamarosan megérkezik Chicagóba a csapat új csatára, Nikolics Nemanja.

Filipovics: Sok ajánlat érkezett, volt előnyösebb is

Filipovics: Sok ajánlat érkezett, volt előnyösebb is Az utolsó 48 órában pörögtek fel az események igazán, sorra érkeztek az ajánlatok Nikolicsért.

Megérkeztek a magyar trollok a Chicago Fire oldalára

Megérkeztek a magyar trollok a Chicago Fire oldalára Nem néz könnyű időszak elé a Chicago Fire Facebook-oldalának adminisztrátora.

A magyaroknak, magyarul köszönte Nikolicsot a Legia

A magyaroknak, magyarul köszönte Nikolicsot a Legia Facebook-oldalán magyarul búcsúztatta el támadóját a Legia Warszawa, miután Nikolics Nemanja a Chicago Fire-be igazolt.

Sírva hagyta el a pályát lecserélése után Nikolics Nemanja

Sírva hagyta el a pályát lecserélése után Nikolics Nemanja Utolsó bajnoki meccsén szerepelt a Legiában Nikolics Nemanja, aki januárban elhagyja a lengyel együttest.

Stílusosan, mesterhármassal búcsúzott a Legiatól Nikolics

Stílusosan, mesterhármassal búcsúzott a Legiatól Nikolics Minden bizonnyal utolsó meccsén lépett pályára a varsói Legiaban a magyar válogatott játékosa, Nikolics Nemanja.

Nikolics ma utoljára viselheti a Legia mezét

Nikolics ma utoljára viselheti a Legia mezét A téli átigazolási időszakban távozik Varsóból, a Legia csapatától a magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja.

Dzsudzsák gólpasszal jelentkezett

Dzsudzsák gólpasszal jelentkezett Dzsudzsák Balász gólpasszt adott csapata szombati bajnokiján!

Nagy Ádám nélkülözhetetlen

Nagy Ádám nélkülözhetetlen A szurkolók szavazása alapján legalábbis ez derül ki, ugyanis őt választották az Empoli elleni meccs legjobbjának, miután két meccsen át jegelték.

Nikolics újra formában, a góllövőlista élére állt

Nikolics újra formában, a góllövőlista élére állt A varsói Legia magyar válogatott labdarúgója, Nikolics Nemanja két gólt szerzett és egy gólpasszt adott a lengyel élvonal vasárnapi játéknapján.

A rovat további friss hírei