Friss hírek

Sokk: ilyen mérlegelést sem látott még a világ - videó

Sokk: ilyen mérlegelést sem látott még a világ - videó
A bokszmérkőzéseket megelőző mérlegelések egyik legfeszültebb pillanata, amikor a két öklöző farkasszemet néz egymással. Ezúttal Mikaela Lauren és Cecilia Braekhus különleges módját választották a hergelésnek.

Új ellenfelet kapott a Klicsko-verő Joshua

Új ellenfelet kapott a Klicsko-verő Joshua Tapasztalt, 27 KO-s bokszolóval szemben kell megvédenie címét.

Sokk: magyar kihívója lehet a küzdősportok királyának? - videó

Sokk: magyar kihívója lehet a küzdősportok királyának? - videó Az év szenzációja lenne, ha összejön a mérkőzés, Conor McGregor kezdhet izgulni?

Brutális meccsen védte meg címét Golovkin

Brutális meccsen védte meg címét Golovkin Gennagyij Golovkin megvédte középsúlyú világbajnoki címét mindhárom profi ökölvívó-szervezetnél (WBC, IBF, WBA).

Újabb őrültségnek lehet főszereplője Conor McGregor

Újabb őrültségnek lehet főszereplője Conor McGregor Az MMA klasszisa az ökölvívás után újabb sportágban tesztelheti a tudását.

Mayweather vs. McGregor: a szurkolók megkapták, amit akartak

Mayweather vs. McGregor: a szurkolók megkapták, amit akartak A fejenként százmillió dollárt is meghaladó bevételeket tekintve valójában két győztese van.

Mayweather vs. McGregor: menetről menetre a TKO-ig

Mayweather vs. McGregor: menetről menetre a TKO-ig Ha esteleg bárki lemaradt volna a várva várt mérkőzésről.

Bajban lesz McGregor, ha így üti Mayweathert - videó!

Bajban lesz McGregor, ha így üti Mayweathert - videó! Augusztus 26-án Las Vegasban csap össze a bokszkirály, Floyd Mayweather az MMA ura, Conor McGregor ellen. A minden idők egyik legnagyobb ökölvívómeccsének mondott ütközet előtt utóbbi így készül. Bajban lesz?

Itt lesz látható az évezred bokszmeccse - videó!

Itt lesz látható az évezred bokszmeccse - videó! A Mayweather-McGregor gálameccset augusztus 26-án rendezik Las Vegasban.

Vlagyimir Klicsko szomorú bejelentést tett

Vlagyimir Klicsko szomorú bejelentést tett Bejelentette visszavonulását Vlagyimir Klicsko – írja a BBC. A 41 éves ukrán bokszoló közölte, hogy mindent elért, amiről álmodott, és most, a sport után új karrierbe szeretne kezdeni. Hozzátette: sosem gondolta volna, hogy ilyen hosszú és sikeres időszakot tudhat majd magáénak az ökölvívásban.

Világbajnok! Verhetetlenek kardvívásban a magyar férfiak!

Világbajnok! Verhetetlenek kardvívásban a magyar férfiak! A londoni és riói olimpián Szilágyi Áron vitte a prímet férfi kardvívás terén, ám a lipcsei világbajnokságon nem neki, hanem Szatmári Andrásnak jött ki a lépés. Fantasztikus teljesítményt nyújtott: aranyérmes!

Mayweather vs. McGregor: bizonyíték a műbalhéra - képek

Mayweather vs. McGregor: bizonyíték a műbalhéra - képek Lassan egy hete tart a sajtótájékoztatóknak becézett cirkusz, melynek során Floyd Mayweather és Conor McGregor próbálja bebizonyítani a világnak, soha senki nem gyűlölt még annyira senkit, mint ők egymást.

Elképesztő: csalás áldozata lett a világklasszis bokszoló?

Elképesztő: csalás áldozata lett a világklasszis bokszoló? Különös körülmények között veszített Pacquiao.

A rovat további friss hírei