Magyarok Európában

Ivkovic nélkül nyert a Szolnok a BL-ben

Ivkovic nélkül nyert a Szolnok a BL-ben
A Szolnoki Olaj hazai pályán 11 ponttal legyőzte a lengyel Zielona Gora csapatát szerdán a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában.

Kosárlabda EK: Izraelben nyert a Körmend

Kosárlabda EK: Izraelben nyert a Körmend A Körmend 17 ponttal nyert az izraeli Bnei Herzlia vendégeként szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének harmadik fordulójában.

Tizedik BL-meccsén kilencedszer betlizett a Szolnok

Tizedik BL-meccsén kilencedszer betlizett a Szolnok A Szolnoki Olaj hazai pályán kikapott kedden a német Ludwigsburgtól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája tizedik fordulójában.

A Sopron behódolt a törököknek

A Sopron behódolt a törököknek Az Uniqa Sopron 74-66-ra kikapott a török Hatay vendégeként a női kosárlabda Euroliga B csoportjának hatodik fordulójában.

Isztambulban ragadtak a soproni kosarasok

Isztambulban ragadtak a soproni kosarasok Szélvihar miatt Isztambulban rekedt az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata, ezért csak csütörtökön tud továbbutazni Antakya városába, az esti Euroliga-mérkőzés helyszínére.

Az Olaj pofonért ment Itáliába a BL-ben

Az Olaj pofonért ment Itáliába a BL-ben A Szolnoki Olaj kilenc ponttal kikapott kedden az olasz Sassari vendégeként a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája kilencedik fordulójában.

Saját közönsége előtt küldték padlóra a Győrt

Saját közönsége előtt küldték padlóra a Győrt A Győr hazai pályán harminc ponttal kikapott krakkói ellenfelétől a női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában.

A Sopron megadta magát Oroszországban

A Sopron megadta magát Oroszországban A Sopron nyolc ponttal kikapott az orosz Orenburg otthonában csütörtökön a női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában.

Kosárlabda BL: nem bírt a csoportelsővel a Szolnok

Kosárlabda BL: nem bírt a csoportelsővel a Szolnok A Szolnoki Olaj 15 ponttal kikapott a török Besiktas vendégeként szerdán a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában.

Euroliga: Hanga Ádámé a játéknap legszebb megmozdulása

Euroliga: Hanga Ádámé a játéknap legszebb megmozdulása Hanga Ádám klubja, a Baskonia a sírból hozta vissza a Bamberg elleni, csütörtök esti Euroliga-mérkőzést, két nappal a Milánóban elszenvedett vereség után.

Fájdalmas vereség: Győrt is bevették a törökök

Fájdalmas vereség: Győrt is bevették a törökök A Győr hazai pályán nagy csatában kikapott a török Fenerbahcétól csütörtökön a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában, így továbbra is nyeretlen.

Itáliában sem termett babér a Győrnek

Itáliában sem termett babér a Győrnek A Győr 12 ponttal kikapott az olasz Schio vendégeként csütörtökön a női kosárlabda Euroliga második fordulójában.

A Sopron elhasalt a címvédő ellen

A Sopron elhasalt a címvédő ellen A Sopron 21 ponttal kikapott a címvédő orosz Jekatyerinburg vendégeként szerdán a női kosárlabda Euroliga második fordulójában.

A rovat további friss hírei