Magyarok Európában

Magyar kosarast igazolna a Real Madrid

Magyar kosarast igazolna a Real Madrid
Az elemzés arról győzködi az olvasókat, hogy a magyar remekül illeszkedne a Real gépezetébe.

Nem megy a Győrnek az Euroligában

Nem megy a Győrnek az Euroligában A CMB Cargo UNI Győr 66-47-re kikapott a lengyel Kraków vendégeként a női kosárlabda Euroliga csoportküzdelmeinek szerdai, 11. fordulójában.

Nagy izgalmak után lett csoportelső a Körmend

Nagy izgalmak után lett csoportelső a Körmend Végletekig kiélezett mérkőzést nyert meg a magyar csapat.

A Győr és a Sopron is kikapott

A Győr és a Sopron is kikapott Nem volt sikeres napjuk a magyar női csapatoknak az Euroligában.

A nyolcaddöntőben búcsúzott a Pécs

A nyolcaddöntőben búcsúzott a Pécs Esélyt sem adtak a magyar csapatnak a visszavágón.

Kosárlabda EK: kikaptak a körmendiek Minszkben

Kosárlabda EK: kikaptak a körmendiek Minszkben A Körmend kikapott Minszkben szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének ötödik fordulójában.

Magyar kosaras a legjobb a posztján Európában

Magyar kosaras a legjobb a posztján Európában Hanga Ádámot választották meg holtversenyben a legjobb kiscsatárnak a kosárlabda Euroligában szereplő klubok vezetői.

Ivkovic nélkül nyert a Szolnok a BL-ben

Ivkovic nélkül nyert a Szolnok a BL-ben A Szolnoki Olaj hazai pályán 11 ponttal legyőzte a lengyel Zielona Gora csapatát szerdán a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában.

Kosárlabda EK: Izraelben nyert a Körmend

Kosárlabda EK: Izraelben nyert a Körmend A Körmend 17 ponttal nyert az izraeli Bnei Herzlia vendégeként szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének harmadik fordulójában.

Tizedik BL-meccsén kilencedszer betlizett a Szolnok

Tizedik BL-meccsén kilencedszer betlizett a Szolnok A Szolnoki Olaj hazai pályán kikapott kedden a német Ludwigsburgtól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája tizedik fordulójában.

A Sopron behódolt a törököknek

A Sopron behódolt a törököknek Az Uniqa Sopron 74-66-ra kikapott a török Hatay vendégeként a női kosárlabda Euroliga B csoportjának hatodik fordulójában.

Isztambulban ragadtak a soproni kosarasok

Isztambulban ragadtak a soproni kosarasok Szélvihar miatt Isztambulban rekedt az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata, ezért csak csütörtökön tud továbbutazni Antakya városába, az esti Euroliga-mérkőzés helyszínére.

Az Olaj pofonért ment Itáliába a BL-ben

Az Olaj pofonért ment Itáliába a BL-ben A Szolnoki Olaj kilenc ponttal kikapott kedden az olasz Sassari vendégeként a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája kilencedik fordulójában.

A rovat további friss hírei