Friss hírek

Franciaországban lépett pályára a Körmend

Franciaországban lépett pályára a Körmend
Döntetlennel búcsúzott a Körmend az Európa Kupától

Utolsó forduló a soproni lányoknak

Utolsó forduló a soproni lányoknak Nem sikerült a bravúr a Sopron kosárlabdacsapatának

Euroliga: Sima vereséggel búcsúzott a Győr

Euroliga: Sima vereséggel búcsúzott a Győr A magyar csapat egy győzelemmel és tizenhárom vereséggel zárt.

Képgaléria a legendásra sikerült férfi kosárlabda MK-döntőjéről

Képgaléria a legendásra sikerült férfi kosárlabda MK-döntőjéről  A bajnokság jelenlegi listavezetője és a bajnoki címvédő jutott be a 2017-es Zsíros Tibor Magyar Kupa döntőjébe.

Elkezdődik a Nemzeti Kosárlabda Akadémia építése

Elkezdődik a Nemzeti Kosárlabda Akadémia építése Budapesten aláírták a Rátgéber Kosárlabda Akadémia szakmai bázisán nyugvó Nemzeti Kosárlabda Akadémia sportkomplexumának beruházási, kivitelezési munkálataira irányuló szerződést.

EK: A Cegléd kettős vereséget szenvedett a negyeddöntőben

EK: A Cegléd kettős vereséget szenvedett a negyeddöntőben A Cegléd a kassai 15 pontos vereség után, csütörtökön hazai pályán hét ponttal kikapott a szlovák Kosicétől a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.

Vasi „El Clásico” lesz Győrben

Vasi „El Clásico” lesz Győrben Hazánk legerősebb férfi kosárlabdacsapatai mérkőznek meg Győrben a Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Súlyos vereséget szenvedett a Körmend

Súlyos vereséget szenvedett a Körmend A magyar csapat nem tudta tartani a lépést erősebb ellenfelével.

Kővé dermedtek a játékosok az All-Star meccs alatt

Kővé dermedtek a játékosok az All-Star meccs alatt Lehet, hogy kissé már elcsépeltnek tűnik a mannequin challenge, ám a dél-koreai kosárlabdaliga All-Star meccsén megmutatták, hogy még mindig brutálisan jól néz ki ez a fajta őrület. Videó

Vereségével várhatóan búcsúzik az Alba Fehérvár

Vereségével várhatóan búcsúzik az Alba Fehérvár Az Alba Fehérvár három pontos vereséget szenvedett a francia Pau-Orthez-től a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének utolsó fordulójában.

Euroliga: 26 pontos zakó a címvédőtől

Euroliga: 26 pontos zakó a címvédőtől A különgéppel érkezett oroszok a legmagasabb költségvetéssel büszkélkednek a mezőnyben.

Euroliga: NBA-draftelsőt igazolt a Fenerbahçe

Euroliga: NBA-draftelsőt igazolt a Fenerbahçe Az észak-amerikai profi kosárlabda-ligából (NBA) erősített a török bajnoki címvédő, Euroliga-szereplő Fenerbahçe Ülker.

BL: majdnem megtörtént a csoda a török gigász ellen - videó

 BL: majdnem megtörtént a csoda a török gigász ellen - videó A Besiktas nagy csatában, hosszabbítás után tudott csak nyerni a Szolnok ellen.

A rovat további friss hírei