Friss hírek

Kosárlabda: világklasszist gyászol a világ

Kosárlabda: világklasszist gyászol a világ
Komoly sikereket ért el a pályafutása során.

Soproni kosaras lány a legjobb Európában

Soproni kosaras lány a legjobb Európában A nemzetközi szövetség (FIBA) közönségszavazásán a szurkolók a szerb játékost választották meg posztján a legértékesebbnek.

A Real Madrid nyerte az Euroligát - videó a végéről

A Real Madrid nyerte az Euroligát - videó a végéről A legrangosabb európai kupasorozat győzteseinek örökrangsorát vezető Real Madrid tizedik alkalommal diadalmaskodott, legutóbb három éve nyert.

Ezüstéremig menetelt a Sopron az Euroligában

Ezüstéremig menetelt a Sopron az Euroligában A magyar bajnok esti fellépésére zsúfolásig megtelt a Novomatic Aréna, s elfoglalta helyét az egyik mobil lelátón a mintegy kétszáz fős jekatyerinburgi tábor is.

Csodatétel előtt: így üti a harci dobot a válogatott edzője

Csodatétel előtt: így üti a harci dobot a válogatott edzője Az orosz Jekatyerinburg ellen érhet a csúcsra a magyar csapat.

Így készül Sopron az Euroliga négyes döntőjére

Így készül Sopron az Euroliga négyes döntőjére Áll a mobillelátó a soproni csarnokban, amely péntektől vasárnapig ad otthont a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének.

Átalakuló arénával várja Sopron az Euroliga-Final Fourt

Átalakuló arénával várja Sopron az Euroliga-Final Fourt Kibővített, átalakított csarnok és két szurkolói zóna várja a női kosárlabda Euroliga soproni négyes döntőjére érkező szurkolókat április 20. és 22. között. A Final Fourt az MTVA 11 kamerával közvetíti.

Bravúr: bejutott a Sopron a Final Fourba!

Bravúr: bejutott a Sopron a Final Fourba! Fantasztikus játékkal verték a Fenerbachét.

Mocskosul durva szabálytalanság a kosárpályáról - videó

Mocskosul durva szabálytalanság a kosárpályáról - videó Az Egyesült Államokban történt az incidens egy középiskolai meccsen. Sokan a kosárlabda történetének legaljasabb faultjaként emlegetik. Még jó, hogy nem történt komolyabb baj...

Mindenkit sokkolt a Sopron törökországi győzelme

Mindenkit sokkolt a Sopron törökországi győzelme A döntő meccsen a csillárról is lógni fognak a szurkolók.

A rovat további friss hírei