Férfi válogatott

A továbbjutásért mennek az Eb-re a férfi kosarasaink

A továbbjutásért mennek az Eb-re a férfi kosarasaink
Utolsó sajtótájékoztatóját tartotta a szeptemberi Európa-bajnokság előtt a célként a csoportból való továbbjutást kitűző magyar férfi kosárválogatott.

Tíz NBA-játékos a magyar kosárválogatott csoportjában

Tíz NBA-játékos a magyar kosárválogatott csoportjában Hat NBA-ben szereplő játékos vállalta a részvételt a horvátoknál a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, amelynek kolozsvári csoportjában szerepelnek a magyarok is.

Komoly díjat zsebelt be a magyar válogatott klasszisa

Komoly díjat zsebelt be a magyar válogatott klasszisa Ilyen elismerésben nem gyakran részesülnek a honi játékosok.

Kosárlabda: Magyarországra érkezik az Európa bajnoki trófea

Kosárlabda: Magyarországra érkezik az Európa bajnoki trófea Júniusban három napra Magyarországra érkezik a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság trófeája.

Kosárlabda: amerikai irányítót honosítunk - videó

Kosárlabda: amerikai irányítót honosítunk - videó A Magyar Kosárlabda Szövetség (MKOSZ) honosítja az amerikai DeAndre Kane-t, az orosz Nizhny Novgorod légiósát.

Már kaphatók a jegyek a történelmi kosár Eb-re

Már kaphatók a jegyek a történelmi kosár Eb-re Megindult a jegyértékesítés a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság kolozsvári mérkőzéseire, az első körben kizárólag a magyar szövetség (MKOSZ) tagszervezetein keresztül lehet belépőkhöz jutni.

Rejtélyes tragédia Bukarestben, gyászol a magyar kosárlabda

Rejtélyes tragédia Bukarestben, gyászol a magyar kosárlabda Tragikus hirtelenséggel hunyt el az U16-os válogatott technikai vezetője, Zentai Levente - ma reggel holtan találták hotelszobájában - írja a kezdo5.hu kedden.

Kialakult a kosár Eb mezőnye

Kialakult a kosár Eb mezőnye A selejtezők lezárultával kialakult a jövő évi kosárlabda Eueópa-bajnokság mezőnye. A magyar csapat ellenfeleit november 22-én sorsolják ki, de a lebonyolítás miatt igencsak valószínű, hogy az egyik a román csapat lesz.

Hibátlan mérleggel jutottak ki az Eb-re férfi kosarasaink

Hibátlan mérleggel jutottak ki az Eb-re férfi kosarasaink Az Európa-bajnokságra már korábban kijutott magyar férfi kosárlabda-válogatott hatodik mérkőzését is megnyerte a selejtezőcsoportjában, a nemzeti együttes szombaton két ponttal verte Macedóniát Szolnokon.

17 év után jutott ki az Eb-re a kosárválogatott

17 év után jutott ki az Eb-re a kosárválogatott Ötödik mérkőzését is megnyerte selejtezőcsoportjában a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely szerdán 68-65-re győzött Luxemburgban, és az utolsó forduló eredményétől függetlenül kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.

A szurkolóknak dedikálta a győzelmet a válogatott legjobbja

A szurkolóknak dedikálta a győzelmet a válogatott legjobbja Történelmi tetthez került nagyon közel a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely London győzte le a brit nemzeti csapatot szombaton. A magyarok vezére, Hanga Ádám külön megköszönte a szurkolóknak a bíztatást.

4/4, egyre biztosabb a magyar kosárlabda-válogatott kijutása

4/4, egyre biztosabb a magyar kosárlabda-válogatott kijutása Szenzációs második félidő, továbbra is száz százalékos a magyar kosárlabda válogatott!

Három meccs után is hibátlan a férfi kosárválogatott

Három meccs után is hibátlan a férfi kosárválogatott Harmadik mérkőzését is megnyerte, így továbbra is százszázalékos a magyar férfi kosárlabda-válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában: Stojan Ivkovic együttese szerda este a macedónok otthonában győzött 76-66-ra.

A rovat további friss hírei