Férfi válogatott

Kevésen múlt a bravúr Litvániában

Kevésen múlt a bravúr Litvániában
Sokáig remekül tartottuk a lépést a hazaiakkal.

Hiba lenne Hangát a válogatottba kényszeríteni

Hiba lenne Hangát a válogatottba kényszeríteni A szövetségi kapitány tudja, mit kell tennie.

Kosárlabda: így értékelték a magyar válogatott tagjai az Eb-t

Kosárlabda: így értékelték a magyar válogatott tagjai az Eb-t A mieink számára a Szerbia ellen elveszített nyolcaddöntő után véget ért a kontinensviadal.

Sajnálom a kihagyott ziccereket - Hanga Ádám

Sajnálom a kihagyott ziccereket - Hanga Ádám Kosár Eb - Ivkovics főként a csapatmunkát és a 22 pontos Perl Zoltánt dicsérte.

Kosár Eb: szoros vereség Szerbiától

Kosár Eb: szoros vereség Szerbiától Isztambul - Kiválóan helytállt, de búcsúzott az Európa-bajnokságtól a magyar válogatott.

Kosár Eb: ezt várja a kapitány a szerbek ellen

Kosár Eb: ezt várja a kapitány a szerbek ellen Állítja, hogy nincs a játékosainkon nincsen semmilyen nyomás.

Kosár Eb: megvan, melyik válogatottal játszanánk a negyeddöntőben

Kosár Eb: megvan, melyik válogatottal játszanánk a negyeddöntőben A magyarok vasárnap 14.15 órakor csapnak össze a szerbekkel a Sinan Erdem Csarnokban

Remekül helytállt a magyar Eb-csapat a spanyolok ellen!

Remekül helytállt a magyar Eb-csapat a spanyolok ellen! A férfi kosárlabda-válogatott pazar teljesítményt nyújtott a világklasszisok ellen, nincs okuk szégyenkezni.

Hangán kívül egy magyar nevét sem tudja a spanyolok ásza - videó

Hangán kívül egy magyar nevét sem tudja a spanyolok ásza - videó A magyar kosárválogatott a románok elleni 80-71-es sikerrel már biztos, hogy bejutott a legjobb 16 közé az Európa-bajnokságon.

Kosár Eb: a magyarok így értékelték a fantasztikus sikert

Kosár Eb: a magyarok így értékelték a fantasztikus sikert A magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogyan ünnepelte a fantasztikus győzelmet.

Varázslat: történelmet írtak a magyar kosarasasok a románok ellen

Varázslat: történelmet írtak a magyar kosarasasok a románok ellen Szenzációs teljesítményt nyújtottak férfi kosarasaink az Európa-bajnokság kedd esti összecsapásán az egyik házigazda ellen.

Sokk: botrányos esemény a román-magyar előtt - videó

Sokk: botrányos esemény a román-magyar előtt - videó A magyar férfi kosárlabda-válogatott sorsdöntő mérkőzést vív Romániával az Európa-bajnokságon, ám nem csak a meccsről szólnak a hírek.

Kosár Eb: élő közvetítés a sorsdöntő magyar-románról

Kosár Eb: élő közvetítés a sorsdöntő magyar-románról Hatalmas lehetőség kapujában állnak Hanga Ádámék az Európa-bajnokságon. Cikkünk folyamatosan FRISSÜL!

A rovat további friss hírei