Férfi válogatott

Kosárlabda: Magyarországra érkezik az Európa bajnoki trófea

Kosárlabda: Magyarországra érkezik az Európa bajnoki trófea
Júniusban három napra Magyarországra érkezik a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság trófeája.

Kosárlabda: amerikai irányítót honosítunk - videó

Kosárlabda: amerikai irányítót honosítunk - videó A Magyar Kosárlabda Szövetség (MKOSZ) honosítja az amerikai DeAndre Kane-t, az orosz Nizhny Novgorod légiósát.

Már kaphatók a jegyek a történelmi kosár Eb-re

Már kaphatók a jegyek a történelmi kosár Eb-re Megindult a jegyértékesítés a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság kolozsvári mérkőzéseire, az első körben kizárólag a magyar szövetség (MKOSZ) tagszervezetein keresztül lehet belépőkhöz jutni.

Rejtélyes tragédia Bukarestben, gyászol a magyar kosárlabda

Rejtélyes tragédia Bukarestben, gyászol a magyar kosárlabda Tragikus hirtelenséggel hunyt el az U16-os válogatott technikai vezetője, Zentai Levente - ma reggel holtan találták hotelszobájában - írja a kezdo5.hu kedden.

Kialakult a kosár Eb mezőnye

Kialakult a kosár Eb mezőnye A selejtezők lezárultával kialakult a jövő évi kosárlabda Eueópa-bajnokság mezőnye. A magyar csapat ellenfeleit november 22-én sorsolják ki, de a lebonyolítás miatt igencsak valószínű, hogy az egyik a román csapat lesz.

Hibátlan mérleggel jutottak ki az Eb-re férfi kosarasaink

Hibátlan mérleggel jutottak ki az Eb-re férfi kosarasaink Az Európa-bajnokságra már korábban kijutott magyar férfi kosárlabda-válogatott hatodik mérkőzését is megnyerte a selejtezőcsoportjában, a nemzeti együttes szombaton két ponttal verte Macedóniát Szolnokon.

17 év után jutott ki az Eb-re a kosárválogatott

17 év után jutott ki az Eb-re a kosárválogatott Ötödik mérkőzését is megnyerte selejtezőcsoportjában a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely szerdán 68-65-re győzött Luxemburgban, és az utolsó forduló eredményétől függetlenül kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.

A szurkolóknak dedikálta a győzelmet a válogatott legjobbja

A szurkolóknak dedikálta a győzelmet a válogatott legjobbja Történelmi tetthez került nagyon közel a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely London győzte le a brit nemzeti csapatot szombaton. A magyarok vezére, Hanga Ádám külön megköszönte a szurkolóknak a bíztatást.

4/4, egyre biztosabb a magyar kosárlabda-válogatott kijutása

4/4, egyre biztosabb a magyar kosárlabda-válogatott kijutása Szenzációs második félidő, továbbra is száz százalékos a magyar kosárlabda válogatott!

Három meccs után is hibátlan a férfi kosárválogatott

Három meccs után is hibátlan a férfi kosárválogatott Harmadik mérkőzését is megnyerte, így továbbra is százszázalékos a magyar férfi kosárlabda-válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában: Stojan Ivkovic együttese szerda este a macedónok otthonában győzött 76-66-ra.

A kosarasok második Eb-selejtezőjüket is megnyerték

A kosarasok második Eb-selejtezőjüket is megnyerték A magyar férfi kosárlabda-válogatott könnyedén legyőzte a luxemburgi csapatot szombaton a hatmeccses Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában, így továbbra is százszázalékos.

Célkeresztben az Eb

Célkeresztben az Eb Megkezdte a felkészülést Kecskeméten az augusztus-szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre a férfi kosárlabda-válogatott, amelynek célja a kijutás a jövő őszi kontinenstornára.

Győztünk Szerbiában, bízhatunk a vb-kijutásban

Győztünk Szerbiában, bízhatunk a vb-kijutásban A magyar férfi kézilabda-válogatott - noha már nyolc góllal is vezetett - 26-25-re győzött a szerb csapat vendégeként a világbajnoki selejtező első felvonásán, Kraljevóban. A visszavágót szerdán 20 órakor rendezik Veszprémben. A párharc győztese vehet részt a 2017 januárjában, Franciaországban sorra kerülő világbajnokságon.

A rovat további friss hírei