Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 12. 03. 19:42

Az első félidő után még döntetlenre álltunk.

A szombatinál nagyobb elszántsággal és keményebb védekezéssel kezdték a találkozót a magyarok (6-4), de a hatékony támadójátékuk pontatlanná vált, 11 perc alatt csak egyszer találtak be, ezért a szünet előtt az egyenlítésért kellett küzdeniük, ami végül sikerült (11-11).

A második felvonásban nem volt olyan időszak, amikor a magyarok védekezése és támadójátéka egyszerre jól működött volna, a svédek ismét vezetéshez jutottak, és előnyüket magabiztosan megtartották.

A magyarok szombaton 30-22-re kikaptak a világ- és Európa-bajnok norvégoktól, következő ellenfelük pedig az ugyancsak pont nélkül álló Argentína lesz, kedden 14 órától.

NŐI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
B-CSOPORT

MAGYARORSZÁG–SVÉDORSZÁG 22–25 (11–11)

Dárdai szomorú vasárnapja: újabb vereség - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

Kikapott a Hertha hazai pályán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában. Dárdai Pál együttesét az Eintracht Frankfurt lepte meg, amely három ponttal távozott a fővárosból. A berliniek jól kezdték a mérkőzést, Davie Selke a tizenötödik percben értékesített egy ziccert, azonban a Frankfurt ezt követően átvette a mérkőzés irányítását, és előbb egyenlített, majd a vége előtt tíz perccel a győzelmet jelentő gólt is megszerezte.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények