Női válogatott

Három ország rendez egyszerre vb-t, mi nem

Három ország rendez egyszerre vb-t, mi nem
Spanyolország és az északiak beelőztek minket.

Kiütötte a Ferencváros az MTK-t az Örökrangadón

Kiütötte a Ferencváros az MTK-t az Örökrangadón A másik keddi összecsapáson szintén hazai siker született: a Debrecen szoros mérkőzésen nyert a Dunaújváros ellen.

Hamarosan döntenek arról, lehet-e nálunk kézi-vb

Hamarosan döntenek arról, lehet-e nálunk kézi-vb Jövő vasárnap Párizsban kiderül, hogy Magyarország rendezheti-e a 2021-es vagy a 2023-as női kézilabda-világbajnokságot.

Összehívta a válogatottat Kim Rasmussen

Összehívta a válogatottat Kim Rasmussen Jövő hétfőn és kedden összetartáson vesz részt Tatabányán a női kézilabda-válogatott.

Könnyű ellenfelet kaptak kézis lányaink a vb-selejtezőre

Könnyű ellenfelet kaptak kézis lányaink a vb-selejtezőre Kisorsolták a 2017-es női kézilabda világbajnokság európai selejtezőinek párosítását!

Kocsis Máté elégedett az Eb-szerepléssel

Kocsis Máté elégedett az Eb-szerepléssel A körülményekhez képest "tisztesen helytállt" a 12. helyezett magyar női kézilabda-válogatott a svédországi Európa-bajnokságon - mondta pénteken a magyar szövetség (MKSZ) elnöke.

"Megfogyva bár, de törve nem" - hazaérkezett a magyar válogatott

"Megfogyva bár, de törve nem" - hazaérkezett a magyar válogatott Hazaérkezett a svédországi Európa-bajnokságon tizenkettedik helyen végzett női kézilabda-válogatott.

Rasmussen: Büszke vagyok a lányokra!

Rasmussen: Büszke vagyok a lányokra! Így nyilatkoztak a főszereplők a 26-26-os eredménnyel véget érő Magyarország-Oroszország női kézilabda Eb mérkőzés után.

Pontszerzéssel búcsúzott a női kézilabda válogatott

Pontszerzéssel búcsúzott a női kézilabda válogatott A második félidő közepére három gólos előnybe kerültek női kézis lányaink, ám döntetlen lett a vége az oroszok elleni Eb-búcsún.

Magyarország-Oroszország - ÉLŐ!

Magyarország-Oroszország - ÉLŐ! Noha női kézilabda-válogatottunk már biztosan nem juthat a svédországi Eb elődöntőjébe, szurkoljunk együtt a lányoknak!

Közel jártak a bravúrhoz női kéziseink

Közel jártak a bravúrhoz női kéziseink Kevesen múlt, hogy elkapjuk a világ- és Európa-bajnok Norvégiát a női kézilabda Eb középdöntőjében.

Magyarország-Norvégia - ÉLŐ!

Magyarország-Norvégia - ÉLŐ! Noha női kézilabda-válogatottunk már biztosan nem juthat a svédországi Eb elődöntőjébe, nem feltett karokkal várja az eddig hibátlan norvégok elleni mérkőzést. Bízzunk a bravúrban, kövesse élőben a találkozót!

Elképesztő, újabb játékos dőlt ki női kéziseinknél

Elképesztő, újabb játékos dőlt ki női kéziseinknél Példátlan sérüléshullám sújtja az Európa-bajnokságon szereplő magyar női válogatottat, amely Montenegró legyőzése után igencsak foghíjas maradt a középdöntőre.

A rovat további friss hírei