Női válogatott

A kapitány elmondta, mi lesz ezentúl Görbicz feladata

A kapitány elmondta, mi lesz ezentúl Görbicz feladata
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya volt a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége.

A hollandokkal is összekerültek a női kézilabdázóink

A hollandokkal is összekerültek a női kézilabdázóink Hollandia és Fehéroroszország együttesével, valamint egy előselejtezős csapattal került azonos csoportba a magyar női kézilabda-válogatott a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki, párizsi sorsolásán.

Másodjára is legyőzte a horvátokat a női kézilabda-válogatott

Másodjára is legyőzte a horvátokat a női kézilabda-válogatott Bódi Bernadett és Kovács Anna voltak a legeredményesebbek.

Ezért nem lesz Szucsánszki Zita a kéziválogatott tagja

Ezért nem lesz Szucsánszki Zita a kéziválogatott tagja Szülésre készül Szucsánszki Zita, a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója.

Kézilabda: a női válogatott átlövő Franciaországba igazol

Kézilabda: a női válogatott átlövő Franciaországba igazol Planéta Szimonetta a Chambray Touraine szerelését ölti magára a következő szezonban.

Kézilabda: Itt a horvátok elleni keret

Kézilabda: Itt a horvátok elleni keret Huszonkettes keret a női kézilabda-válogatott horvátok elleni mérkőzésére

Három ország rendez egyszerre vb-t, mi nem

Három ország rendez egyszerre vb-t, mi nem Spanyolország és az északiak beelőztek minket.

Kiütötte a Ferencváros az MTK-t az Örökrangadón

Kiütötte a Ferencváros az MTK-t az Örökrangadón A másik keddi összecsapáson szintén hazai siker született: a Debrecen szoros mérkőzésen nyert a Dunaújváros ellen.

Hamarosan döntenek arról, lehet-e nálunk kézi-vb

Hamarosan döntenek arról, lehet-e nálunk kézi-vb Jövő vasárnap Párizsban kiderül, hogy Magyarország rendezheti-e a 2021-es vagy a 2023-as női kézilabda-világbajnokságot.

Összehívta a válogatottat Kim Rasmussen

Összehívta a válogatottat Kim Rasmussen Jövő hétfőn és kedden összetartáson vesz részt Tatabányán a női kézilabda-válogatott.

Könnyű ellenfelet kaptak kézis lányaink a vb-selejtezőre

Könnyű ellenfelet kaptak kézis lányaink a vb-selejtezőre Kisorsolták a 2017-es női kézilabda világbajnokság európai selejtezőinek párosítását!

Kocsis Máté elégedett az Eb-szerepléssel

Kocsis Máté elégedett az Eb-szerepléssel A körülményekhez képest "tisztesen helytállt" a 12. helyezett magyar női kézilabda-válogatott a svédországi Európa-bajnokságon - mondta pénteken a magyar szövetség (MKSZ) elnöke.

"Megfogyva bár, de törve nem" - hazaérkezett a magyar válogatott

"Megfogyva bár, de törve nem" - hazaérkezett a magyar válogatott Hazaérkezett a svédországi Európa-bajnokságon tizenkettedik helyen végzett női kézilabda-válogatott.

A rovat további friss hírei