Szerkesztő: Kuti György | fradi.hu.
2018. 12. 10. 18:15

A kézilabda szakosztály vezetője nyilatkozott.

A fővárosi zöld-fehérekhez szerződik a junior kézilabda-világbajnokság legjobb magyar gólszerzője, Klujber Katrin - írja hivatalos oldalán a klub.
 
Számos sérültje és egyéb okok miatt az elmúlt hetekben igazán nehéz helyzetbe került a Fradi kézilabdacsapata, így a lehetőségek javítása érdekében mindenképpen játékosokat szerettek volna igazolni. Annak ellenére, hogy ez a téli időszakban egy nehezebb feladat, mégis sikerült megszerezniük a dunaújvárosi csapat junior világbajnok játékosát, Klujber Katrint.
 
DKKA-tól érkező bal kezes kézilabdázó 1999. április 21-én született, és fiatal kora ellenére a Dunaújváros egyik legjobbja volt már az előző szezonban is, amikor a negyedik helyen záró csapatának házi góllövőlistáján ötödik lett. A nyáron az emlékezetes junior világbajnokságon az aranyérmes magyar válogatott húzóembere volt, ötven góljával a legeredményesebb magyar lett, illetve a teljes mezőnyt figyelembe véve is csak négyen voltak nála jobbak ebben a mutatóban.
 

„Nagyon örülök, hogy újabb magyar tehetséggel, újabb junior világbajnokkal erősödik a Ferencváros, az pedig különösen fontos számunkra, hogy már most csatlakozik a kerethez – mondta Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója a fradi.hu-nak. – Katrin az elmúlt években bizonyította, hogy nagyon tehetséges, és bízom benne, hogy a Fradiban még tovább fejlődik. Külön szeretném kiemelni, hogy hálásak vagyunk a DKKA-nak, amiért rendkívül korrekt tárgyalássorozaton lehetünk túl, végig segítőkészen álltak az ügyhöz, ezért valósulhatott meg a szezon közben Katrin klubváltása.” 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények