Szerkesztő: Tóth Csaba
2016. 03. 03. 22:36

A Vác női kézicsapatának sportszakmai irányítását nyártól Németh András veszi át szakmai igazgatóként, a vezetőedzői posztot pedig a jövőben Szilágyi Zoltán tölti be - tette közzé csütörtökön a klub honlapja.

A hétszeres magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes, KEK-, EHF-kupa-győztes, valamint vb-bronzérmes nemzetközi mesteredző hároméves szerződést kötött.

Németh másodszor vállal majd munkát Vácott, először 2009 és 2011 között irányította az egyesületet. A magyar válogatottól télen távozott edző január vége óta már kapcsolatban áll az együttessel, ő választotta ki az új vezetőedzőt, Szilágyi Zoltánt. A 43 esztendős szakember szintén háromévre kötelezte el magát.

A játékoskeret összetételében is számos ponton változik a Vác. Távozik a csapattól Bíró Blanka, akinek a helyére a szerbiai világbajnokságon aranyérmet szerző brazil válogatott kapusát, Barbara Arenhartot szerződtette a klub. Arenhart – akit a vb All Star csapatába is beválasztottak – nem egyedüli brazilként érkezik, Karoline De Souza szintén Vácon folytatja. A következő szezontól Temes Bernadett is Szilágyi Zoltán gárdáját erősíti, de a szerb válogatott Szanja Radoszavljevics és a 23 éves beállós Takács Bianka érkezése is új erősítést jelent majd.

Cimkék: vaci-nkse

Legfrissebb híreink


Élő eredmények