Szerkesztő: Márványi Péter
2016. 12. 05. 17:40

A Siófok KC beállósával, Asma Elghaouival pótolja az anyai örömök elé néző Heidi Lökét a Győri Audi ETO KC.

 

 
 
A klub hivatalos honlapján jelentették be a tunéziai-magyar beálló szerződtetését. A norvég világklasszis november elején jelentette be, hogy áldott állapotban van, ami után a bajnoki címvédő némi keresgélés után a siófokiak játékosát, Asma Elghaouit szerződtette.
 
„Először is szeretném megköszönni a Siófok KC pozitív hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tették a transzfert. Ezzel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit is szem előtt tartották. Asma Elghaoui egy fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.
 
„Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem.” – nyilatkozta Asma Elghaoui.
 
A 25 éves játékos Tunéziában született, de mára már magyar állampolgársággal is rendelkezik. Siófok előtt szerepelt a francia Nimes és az orosz Dinamo Sinara csapatiban is, utóbbi gárdával pályára lépett Budapesten a 2014/15-ös szezonban a Bajnokok Ligája Final Fourban is.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények