Szerkesztő: Bíró Ádám
2018. 04. 25. 13:31

Zajlik az élet a Rába-parti klubnál.

Cornelia Nycke Groot, a címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának holland irányítója jövő szerdán, a Ferencváros elleni bajnoki rangadón térhet vissza a pályára a sérülését követően.

 
A győri klub honlapjának keddi beszámolója emlékeztet rá, hogy Groot combja április elején edzésen, cselezés közben egy rossz mozdulatnál sérült meg, ezért nem lépett pályára a montenegrói Buducnost Podgorica elleni párharcban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Csapata nélküle is kettős győzelemmel jutott a budapesti négyes döntőbe.
 
A holland játékos jól halad a rehabilitációval, azonban teljes gyógyulása érdekében, illetve elővigyázatosságból szerdán a Kecskemét, szombaton pedig a Vác elleni NB I-es mérkőzést még biztosan kihagyja, de a jövő szerdai, Ferencváros elleni bajnoki rangadón szeretne ismét játszani.
 
A győriek további sérültjei közül a norvég Stine Oftedal a Kecskemét ellen visszatérhet. Honfitársa, Nora Mörk, valamint Tomori Zsuzsanna súlyos térdsérülés miatt a mostani idényben már biztosan nem játszhat.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények