Szerkesztő: Bíró Ádám
2018. 02. 23. 10:56

A nyáron új edző érkezik a gárdához.

 Dán sajtóinformációkra hivatkozva arról ír a Nemzeti Sport, hogy az idény végén búcsúzik Lars Rasmussen a Siófoktól. A dán szakember munkájára különösebb panasz nem lehet, hiszen a bajnokságban a negyedik helyen áll a Balaton-parti együttes, míg a Magyar Kupában bejutott a legjobb 4 közé.

 
„Nem tudnék olyan helyen dolgozni, ahol edzőként nincs beleszólásom abba, hogy kiket igazolunk” - fogalmazott Rasmussen, aki a női válogatottat irányító Kim Rasmussen testvére.

Döbbenetes hírt jelentett be Miklós Edit " EGYÉB SPORTOK › TÉLI SPORTOK

Bajai András elnök szerint súlyos válsághelyzetben van a Magyar Sí Szövetség, s mivel a szervezet jelenlegi állapotában alkalmatlan a törvényes működésre, ezért azonnali beavatkozás szükséges. A tavaly november 20-án megválasztott sportvezető a csütörtökön a szövetség székháza előtt, az utcán megtartott rendkívüli sajtótájékoztatón elmondta: a mai napig nem tudja gyakorolni önálló elnöki rendelkezési jogát, s a szövetséget valójában Kaszó Klára korábbi ügyvezető irányítja, akinek jelenleg semmiféle megválasztott pozíciója nincs a szervezetben.

Cimkék: siófok , kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények