Szerkesztő: Kvanduk Bence | MTI
2019. 01. 15. 17:03

Újabb egy évig játszik zöld-fehérben.

Szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC-vel Kiss Éva válogatott kézilabdázó.

 
A Bajnokok Ligája-címvédő győri klub kedden jelentette be, hogy a 31 éves kapus a 2019/20-as idényben is az együttest erősíti majd.
 
Bartha Csaba klubelnök kiemelte, nem volt kérdés, hogy újabb szerződést kínáljanak a játékosnak, akivel hamar meg is egyeztek.
 
"Örülök, hogy elfogadta ajánlatunkat és újabb egy évig a győri színekben versenyez majd. A csapatnak szüksége van egy ilyen rutinos hálóőrre" - idézte a közlemény az elnököt.
 
"Jól érzem magam Győrben, és valóban jól sikerült a tavalyi évem a csapattal és a válogatottal is" - hangsúlyozta Kiss. Hozzátette: minden adott a sikerhez, így a játékosoknak már "csak" a kézilabdára kell koncentrálniuk.    
 
Kiss 2015 nyarán szerződött Győrbe, azóta két alkalommal emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját, egy alkalommal ezüstérmet szerzett a sorozatban. A közlemény emlékeztet: a májusi BL-fináléban az utolsó másodpercekben bemutatott bravúrral nagy részt vállalt a Vardar Szkopje 27-26-os legyőzéséből. Emellett háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa győztes zöld-fehér mezben.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények