Szerkesztő: Márványi Péter
2016. 11. 11. 11:27

A reméltnél gyengébb bajnoki szereplés miatt felmentették a munkavégzés alól Kovács Pétert a női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárda Master Good SE vezetőedzőjét, és a péntek esti, Vác elleni mérkőzésre az eddigi másodedző, Dévényi János készítette fel a csapatot.

 

 
„Erre az egy mérkőzésre szól a megbízatásom. Az volt a legfontosabb feladat a rendelkezésünkre álló néhány edzésen, hogy függetlenítsük magunkat a történtektől" - mondta Dévényi a klub honlapján. "Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Vác ellen, amely komoly játékerőt képvisel, és a bajnoki dobogóra vágyik."
 
Az elmúlt évszázad legjobb magyar játékosának választott Kovács Péter a jochapress.hu-nak elmondta: szerinte nagyot tévedtek azok, akik azt hitték, hogy az élvonalba feljutott csapat szárnyalni fog, mivel az NB I-ben rendkívül erős együttesek szerepelnek. Hozzátette: roppant rövidnek tartja, hogy csupán hét mérkőzést kapott a bizonyításra, igazán csak a Mosonmagyaróváron egy góllal elvesztett találkozót sajnálja, miközben legyőzték az élbolyba tartozó Alba Fehérvárt.
 
A Kisvárda hét forduló után a 14 csapatos NB I-ben két győzelemmel és öt vereséggel a kilencedik helyen áll.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények