Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 01. 06. 20:14

Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova is a további maradás mellett döntött.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző idényében pedig ezüstérmes csapat tájékoztatása szerint a decemberi, svédországi Európa-bajnokság legértékesebb játékosának választott Nycke Groot új megállapodása két évre szól.
 
"Győrben igazán remek a közösség, itt minden adott a sikerekhez. Sokat jelent nekem Ambros Martín és az a munka, amit vele együtt végzünk napról napra, ez is egy érv volt a hosszabbítás mellett" - nyilatkozta a holland irányító.
 
 

 
 
"Szeretek Győrben játszani és nagyon jó itt élni is. A felvázolt jövőkép, a csapat összeállítása és a magas szintű szakmai munka mind-mind biztosított, így könnyedén meg tudtunk egyezni" - mondta az újabb három szezonra aláíró, szintén holland Broch, akit a kontinenstornán a legjobb beállónak választottak.
 
 
A két jobbszélső, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova szerződésének időtartamáról nem adott tájékoztatást a győri egyesület.
 
Azt már korábban, a decemberi Európa-bajnokság előtt bejelentette a klub, hogy Kari Aalvik Grimsbo meghosszabbította nyáron lejáró megállapodását. 
Cimkék: kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények