Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 23. 18:42

A kihagyott utolsó ziccer...

Frissül!

 
A Győri Audi ETO KC megvédte címét a női kézilabda NB I-ben, miután a Ferencváros csapatával azonos pontszámmal, de eggyel jobb gólkülönbséggel (plusz 292-291) zárta a szerdán véget ért idényt.
 
A Ferencváros október 31-én 27-25-re, a Győr május 2-án 26-24-re győzött házigazdaként a két együttes rangadóján, és mivel egyaránt 50 ponttal zártak a tabellán, a bajnoki címet az összesített gólkülönbségük döntötte el.
    
Az utolsó forduló előtt az FTC-Rail Cargo Hungaria hat találattal jobban állt, és hazai pályán 42-24-re győzte le a Vác csapatát, a győriek viszont 39-14-re múlták felül a Békéscsabát, és történetük 14. bajnoki címét ünnepelhették.
   
Ez volt Ambros Martín utolsó mérkőzése az ETO vezetőedzőjeként, miután hat sikeres szezont követően távozik, és nyártól az orosz Rosztov-Don trénere lesz. A spanyol szakvezető "mesterhármassal" búcsúzott, mivel idén a Bajnokok Ligáját és a Magyar Kupát is megnyerte csapatával.
 
 
 
 
Budapest, 60. perc: 24 másodperce maradt a Fradinak. Dadog a labda a ferencvárosi kezekben, végül Háfra lő, de mellédobja, ezzel vége, BAJNOK A GYŐRI ETO!
 
Budapest, 60. perc: Ferencvárosi labdaszerzés, majd Kovacsics gólt szerez a lerohanás végén. Sneldert kiállítják, hetest kap a Vác. Kovács egy ejtéssel átveri Bírót, gól kell a Fradinak a bajnoki címhez, Elek Gábor időt kér.
 
Győr, 60. perc: Broch talál be, majd megszólal a duda, a csabaiak időn túli szabaddobást kapnak. Vége, az ETO 39–14-re nyert, így +292-es gólkülönbséggel zárt.
 
 
 
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények