Szerkesztő: Tóth Csaba
2016. 11. 04. 20:01

A Győr klasszis norvég beállósa pénteken bejelentette, hogy várandós. A klub jó egészséget és sok boldogságot kívánt Heidi Lökének, aki ebben a szezonban már nem lép pályára.

„Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat.” – nyilatkozta Heidi Löke.

„Gratulálok, és jó egészséget kívánok Heidinek a várandóssághoz. Váratlanul ért minket a bejelentése, de kiválása miatt nem tervezzük módosítani céljainkat a szezonra vonatkozóan. Természetesen keressük a megfelelő megoldást Heidi helyettesítésére. Az elkövetkezendő időszakra sok örömöt és boldogságot kívánunk a játékosnak.” - nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri ETO KC elnöke a klub honlapján.

Löke olimpiai, világ és Európa-bajnok, valamint háromszoros BL-győztes, kétszer az Győri Audi ETO színeiben emelhette magasba a trófeát. 2011-ben a világ legjobb játékosának is megválasztották. 34 éves, egy gyermek édesanyja, Alexander 9 éves.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények