Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 01. 14. 20:55

A magyar válogatott pihenőnapja sem zajlik eseménytelenül.

Pihenőnapját tölti a magyar férfi kézilabda-válogatott a horvátországi Európa-bajnokságon, miután szombat este vereséget szenvedett az olimpiai bajnok dán együttestől.
 
„Keserű sajnos a szánk íze, mert a mérkőzés végén nem volt esélyünk, be kell vallani. Mindenki bízott a csodában akkor is, ha tudtuk, a papírforma dán győzelmet sejtet. Szerettünk volna ilyen hangulatban, hazai pályán bravúrt hozni, de sajnos csak negyven percig voltunk partiban. Természetesen szomorúak vagyunk” – értékelte a szombat esti találkozót Balogh Zsolt, a csapat jobbátlövője, majd hozzátette, ma úgy ébredtek, hogy „új nap, új remények” és innentől igyekeznek a következő mérkőzésre fókuszálni.
 
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes egész éjjel a vereséget elemezte magában: „Egész éjjel pörgött az agyam, hogy mit lehetett volna jobban csinálni a dánok elleni mérkőzésen. A spanyolok ellen már türelmesebben és céltudatosabban kell kézilabdáznunk. Néha úgy tűnt, mintha több játékosom nem tudta volna a dolgát és ilyenkor gólokat kaptunk. Egyesek csak támadásoknál vannak pályán a klubcsapataikban, itt viszont védekezniük is kell és így hamarabb elfáradnak. Ezzel sajnos most nem tudunk mit tenni, így kell boldogolnunk a továbbiakban is. Elképzelhető, hogy változtatok a kereten, még meglátom.”
 

Kézilabda Eb: Lékai Máté nem vitatja a felelősségét " KÉZILABDA › Férfi válogatott

A magyar válogatott 32-25-re kikapott az olimpiai címvédő Dánia csapatától a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában szombaton Varasdon. A Schaffhausen irányítója, Császár Gábor szerint még korai véleményt mondani a csapatról és pozitív szemléletre buzdított. „Nem játszottunk tökéletesen, de 40 percig pariban voltunk a világ egyik legjobb csapata ellen.

Cimkék: kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények