Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 01. 14. 15:28

Nagyon sajnálja a szurkolókat a Dánia elleni meccs utolsó húsz perce miatt.

A magyar válogatott 32–25-re kikapott az olimpiai címvédő Dánia csapatától a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában szombaton Varasdon.
 
A Schaffhausen irányítója, Császár Gábor szerint még korai véleményt mondani a csapatról és pozitív szemléletre buzdított. „Nem játszottunk tökéletesen, de 40 percig pariban voltunk a világ egyik legjobb csapata ellen. Egy teljesen új szisztémával, edzővel érkeztünk, az utunk elején járunk, nem volt egy rossz kép, amit mutattunk, kár az utolsó 15 percért” – nyilatkozta a csapat legrutinosabb tagja, aki két góllal zárta a dánok elleni nyitómérkőzést.
 
„A szoros első félidő után a másodikat is jól kezdtük, feljöttünk döntetlenre, de utána érthetetlen hibákat vétettünk, legfőképpen én. Azután még a védekezésünk is szétesett, mindenből gólt kaptunk, mi viszont nem tudtunk betalálni, kiállításokat kaptunk” – elemezte a 32-25-re elveszített találkozót az MTI-nek Lékai Máté.
 
Hangsúlyozta, nagyon sajnálja a meccs utolsó húsz percét, illetve a kilátogató magyar szurkolókat, akik remek hangulatot teremtettek a telt házas csarnokban.
 

Szalai Ádám a magyar utánpótlást bírálta " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Hosszú interjút készített a Kicker.de német szaklap Szalai Ádámmal. A német élvonalban szereplő Hoffenheim magyar válogatott játékosát a magyar futballról is kérdezték, ő pedig őszintén elmondta, miben látja a probléma gyökerét, írja az Origo.

Cimkék: kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények