Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 01. 17. 16:20

Vegyük át újra, mi kell ahhoz továbbjuthassunk.

 A horvátországi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójára készülő magyar válogatott játékosai a nehezedő körülmények ellenére bíznak a továbbjutás kiharcolásában és a kiesés mellett azt is elkerülnék, hogy számolgatni, reménykedni kelljen a D csoport utolsó, Spanyolország–Dánia mérkőzése közben.

 
A dánok elleni nyitómeccsen 32–25-ös, a spanyolok ellen pedig 27–25-ös vereséget szenvedő magyar válogatott két esetben harcolhatja ki as középdöntős szereplést: ha szerda este legalább négy góllal jobbnak bizonyul a két napja óriási meglepetésre a dánokat legyőző cseheknél. Amennyiben a magyar csapat nyer, de négygólosnál kisebb különbséggel, csak abban az esetben jut be a legjobb 12 közé, ha a dánok nem kapnak ki a spanyoloktól. Lékai Mátéék nem szeretnék, ha kikerülne a kezükből a saját sorsuk.
 
A találkozót 18.15-ös kezdettel az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány kettőt is cserélt a sorsdöntő mérkőzés előtt, egy beállós és egy átlövő kikerült, míg két szélső lehetőséget kaphat.
Cimkék: kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények