Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 01. 16. 13:26

A kapitány hozzátette, hogy mivel a válogatottnak kevés ideje volt összecsiszolódni, a csapatnak egyelőre nincs meg mindenre a begyakorolt megoldása.

 A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az első tíz perc kivételével elégedett volt csapata teljesítményével a spanyolok ellen két góllal elvesztett Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

 
„Jó munkát végeztünk, büszke vagyok a fiúkra. Az első másodperctől az utolsóig küzdöttünk, még ha nem is a legtökéletesebb játékot játszottuk – kezdte értékelését az M4 Sportnak Ljubomir Vranjes. – Minden másodpercben megpróbáltunk mindent megtenni, és ez nekem elég.”
 
A svéd szakember szerint a pontszerzéshez kevesebb hibát kellett volna véteni. A kapitány hozzátette, hogy mivel a válogatottnak kevés ideje volt összecsiszolódni, a csapatnak egyelőre nincs meg mindenre a begyakorolt megoldása. „De úgy gondolom, hogy a jövőben meglesz.”
 
Vranjes a mérkőzés első tíz percében mutatott teljesítménnyel nem volt elégedett, utána azonban szerinte mind támadásban, mind védekezésben azt csinálták a játékosok, amit kért tőlük.
 
A kapitány az MTI-nek hozzátette, amiatt természetesen csalódott, hogy nagyon közel voltak a pontszerzéshez, és végül elszalasztották, bár végig méltó partnerei voltak a világ egyik legjobb csapatának.
 
 

Kézi Eb: nem elég csak simán legyőzni a cseheket a továbbjutáshoz " KÉZILABDA › Férfi válogatott

Csehország válogatottja óriási meglepetésre 28-27-re legyőzte az olimpiai címvédő Dánia csapatát a Horvátországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a magyar érdekeltségű D csoportban, Zágrábban. A skandináv együttes az első körben magabiztos győzelmet aratott a magyarok felett, a csehek viszont 17 góllal kikaptak a spanyoloktól, ezért már az is meglepő volt, hogy az első perctől alaposan megszorították az olimpiai bajnokot.

Cimkék: kézilabda , vranjes

Legfrissebb híreink


Élő eredmények