Férfi válogatott

Kézilabda: klasszisok maradnak le a magyar válogatott meccséről

Kézilabda: klasszisok maradnak le a magyar válogatott meccséről
Nehéz helyzetbe került Xavi Sabaté szövetségi kapitány.

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció Mikler Roland szerint szenzációsan játszott a magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok Dánia ellen 25-25-ös eredménnyel zárult csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen!

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen! A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-25-ös döntetlent játszott az olimpiai bajnok Dánia csapatával a Papp László Budapest Sportarénában rendezett csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Az olimpiai bajnok ellen selejtez a férfi kéziválogatott

Az olimpiai bajnok ellen selejtez a férfi kéziválogatott Az olimpiai bajnok következik a kézi Eb jegyében

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is Sok változást ígér a játékban Ljubomir Vranjes, aki a következő szezontól a Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat is irányítani fogja.

Kézilabda: Egyelőre marad a szövetségi kapitány - menetrend

Kézilabda: Egyelőre marad a szövetségi kapitány - menetrend Június végéig Javier Sabaté vezeti a férfi kézilabda-válogatottat.

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis A Telekom Veszprém kézilabdázója bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar válogatottban.

Mégis maradhat Sabaté?

Mégis maradhat Sabaté? Elképzelhető, hogy júliusig továbbra is Javier Sabaté irányítja szövetségi kapitányként a magyar férfi kézilabda-válogatottat.

A Veszprém után a válogatottnál is Vranjes váltja Sabatét

A Veszprém után a válogatottnál is Vranjes váltja Sabatét A svéd Ljubomir Vranjes a Veszprém csapatának vezetőedzői posztja mellett nyártól a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi teendőit is átveszi.

Férfi kézilabda-vb: kapitányunk nem lepődött meg a dánverésen

Férfi kézilabda-vb: kapitányunk nem lepődött meg a dánverésen Elmondása szerint a mai kézilabda kimondottan gyors irama miatt van olyan elem, amin javítani kell, ám hisz a kemény munka érlelte gyümölcsben.

Férfi kézilabda-vb: Nagy László levonta a tanulságokat

Férfi kézilabda-vb: Nagy László levonta a tanulságokat Nagy László egy kicsit csalódott a férfi kézilabda-válogatott világbajnoki szereplése miatt, de szerinte jelenleg ez a realitás.

Császár megmozdulása a legszebbek között – videó

Császár megmozdulása a legszebbek között – videó Újabb top 5-ös lista, újabb magyar résztvevővel. Ezúttal Császár Gábor került be a legjobbak közé.

A rovat további friss hírei