Férfi válogatott

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis
A Telekom Veszprém kézilabdázója bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar válogatottban.

Mégis maradhat Sabaté?

Mégis maradhat Sabaté? Elképzelhető, hogy júliusig továbbra is Javier Sabaté irányítja szövetségi kapitányként a magyar férfi kézilabda-válogatottat.

A Veszprém után a válogatottnál is Vranjes váltja Sabatét

A Veszprém után a válogatottnál is Vranjes váltja Sabatét A svéd Ljubomir Vranjes a Veszprém csapatának vezetőedzői posztja mellett nyártól a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi teendőit is átveszi.

Férfi kézilabda-vb: kapitányunk nem lepődött meg a dánverésen

Férfi kézilabda-vb: kapitányunk nem lepődött meg a dánverésen Elmondása szerint a mai kézilabda kimondottan gyors irama miatt van olyan elem, amin javítani kell, ám hisz a kemény munka érlelte gyümölcsben.

Férfi kézilabda-vb: Nagy László levonta a tanulságokat

Férfi kézilabda-vb: Nagy László levonta a tanulságokat Nagy László egy kicsit csalódott a férfi kézilabda-válogatott világbajnoki szereplése miatt, de szerinte jelenleg ez a realitás.

Császár megmozdulása a legszebbek között – videó

Császár megmozdulása a legszebbek között – videó Újabb top 5-ös lista, újabb magyar résztvevővel. Ezúttal Császár Gábor került be a legjobbak közé.

Visszavonul a válogatott beállós

Visszavonul a válogatott beállós Többet nem lép pályára a nemzeti csapatban.

Férfi kézilabda-vb: reakciók a Norvégia-Magyarország mérkőzésről

Férfi kézilabda-vb: reakciók a Norvégia-Magyarország mérkőzésről Sajnos nem sikerült az újabb bravúr, nem jutott tovább a válogatottunk.

Férfi kézilabda-vb: Császár szerint a lehetetlent is megpróbáltuk

Férfi kézilabda-vb: Császár szerint a lehetetlent is megpróbáltuk A magyar férfi kézilabda-válogatott emelt fővel távozhatott a franciaországi világbajnokságról, miután kedden 31-28-ra elveszítette a norvégok elleni negyeddöntőt.

Férfi kézilabda-vb: Zubai elmondta, miért kaptunk ki

Férfi kézilabda-vb: Zubai elmondta, miért kaptunk ki A magyar férfi kézilabda-válogatott emelt fővel távozhatott a franciaországi világbajnokságról, miután kedden 31-28-ra elveszítette a norvégok elleni negyeddöntőt.

Férfi kézilabda-vb: eldőlt, hanyadik helyen végez Magyarország

Férfi kézilabda-vb: eldőlt, hanyadik helyen végez Magyarország A Szlovénia–Katar negyeddöntő eredménye döntött erről.

Férfi kézilabda-vb - Nagy László: emelt fővel távozhatunk

Férfi kézilabda-vb - Nagy László: emelt fővel távozhatunk A magyar férfi kézilabda-válogatott emelt fővel távozhat a franciaországi világbajnokságról, miután kedden 31-28-ra elveszítette a norvégok elleni negyeddöntőt.

Férfi kézilabda-vb: az irányító szerint nem volt azonos a sebesség

Férfi kézilabda-vb: az irányító szerint nem volt azonos a sebesség Császár Gábor csalódott, de azért elárulta, van valami, aminek örülni is tud.

A rovat további friss hírei