Férfi válogatott

Kézilabda: visszavonult a magyar kézilabdázás ikonja - kép

Kézilabda: visszavonult a magyar kézilabdázás ikonja - kép
Iváncsik Tamás komoly döntést hozott meg, a kiváló szélső pontot tett profi karrierjének a végére. A remek kézilabdázó döntésének okairól a Facebookon írt. Iváncsik utolsó klubja a norvég Elverum volt.

Nehéz Eb-csoportba került a férfi kéziválogatott

Nehéz Eb-csoportba került a férfi kéziválogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok Dániával, a legutóbbi Eb-n ezüstérmes Spanyolországgal, valamint Csehországgal került egy csoportba a januári Európa-bajnokságon.

Eb-selejtező: győzelemmel búcsúztak a kézi válogatott legendái

Eb-selejtező: győzelemmel búcsúztak a kézi válogatott legendái A magyar férfi kézilabda-válogatott - Javier Sabaté szövetségi kapitány utolsó mérkőzésén - 35-30-ra legyőzte Hollandiát az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó, vasárnapi játéknapján.

Kézilabda: klasszisok maradnak le a magyar válogatott meccséről

Kézilabda: klasszisok maradnak le a magyar válogatott meccséről Nehéz helyzetbe került Xavi Sabaté szövetségi kapitány.

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció

Mikler Roland: Amit a dánok ellen mutattunk, az szenzáció Mikler Roland szerint szenzációsan játszott a magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok Dánia ellen 25-25-ös eredménnyel zárult csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen!

Férfi kézilabda Eb-selejtező: dráma az olimpiai bajnok ellen! A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-25-ös döntetlent játszott az olimpiai bajnok Dánia csapatával a Papp László Budapest Sportarénában rendezett csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn.

Az olimpiai bajnok ellen selejtez a férfi kéziválogatott

Az olimpiai bajnok ellen selejtez a férfi kéziválogatott Az olimpiai bajnok következik a kézi Eb jegyében

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is

Nem vagyok hülye - állítja a kapitány, aki a Veszprém edzője is Sok változást ígér a játékban Ljubomir Vranjes, aki a következő szezontól a Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat is irányítani fogja.

Kézilabda: Egyelőre marad a szövetségi kapitány - menetrend

Kézilabda: Egyelőre marad a szövetségi kapitány - menetrend Június végéig Javier Sabaté vezeti a férfi kézilabda-válogatottat.

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis

Nem szerepel többet a nemzeti csapatban a 270-szeres válogatott kézis A Telekom Veszprém kézilabdázója bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar válogatottban.

Mégis maradhat Sabaté?

Mégis maradhat Sabaté? Elképzelhető, hogy júliusig továbbra is Javier Sabaté irányítja szövetségi kapitányként a magyar férfi kézilabda-válogatottat.

A rovat további friss hírei