Férfi válogatott

Megválasztották az év legjobb magyar kéziseit

Megválasztották az év legjobb magyar kéziseit
A férfiaknál Nagy László, a nőknél Szucsánszki Zita lett 2016 legjobb magyar kézilabdázója.

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk

Gulyás szerint felszabadultabban kellene örülnünk Gulyás Péter szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjainak felszabadultabban kellene örülniük Chile legyőzésének a franciaországi világbajnokságon.

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak

Sabaté: A védekezéssel problémáink voltak A magyar férfi kézilabda-válogatott megszerezte első győzelmét a franciaországi világbajnokságon.

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán!

Kézi-vb: megvan az első sikerünk a tornán! A magyar csapat az első percekben összekovácsolt háromgólos előnyét görgette maga előtt szinte az egész meccsen, a magabiztosabb különbség az utolsó percekben alakult ki.

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből

Érvágás – Nagy László kikerült a magyar keretből A Chile elleni mérkőzés előtt kihasználta első cserelehetőségét a magyar válogatott: a bokarándulást szenvedő Nagy László helyett a Franciaországban eddig is a csapattal együtt tréningező Gulyás Péter kap lehetőséget.

Így válaszolt a sajtónak a férfi kéziválogatott – Képgaléria

Így válaszolt a sajtónak a férfi kéziválogatott – Képgaléria Két zakó után 17.45-től a németektől 21 góllal kikapó Chile ellen játszunk.

Konditeremben kínozta magát a férfi kéziválogatott– Képgaléria

Konditeremben kínozta magát a férfi kéziválogatott– Képgaléria Gőzerővel készülnek a játékosok a hétfői, Chile elleni, újabb megmérettetésre.

Értékelte a kézisek kapitánya és a legjobb a tegnapi vereséget

Értékelte a kézisek kapitánya és a legjobb a tegnapi vereséget Balogh nagyszerűen játszott támadásban, de védekezésben éreztük Nagy László hiányát.

Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa

 Elhagyta a csapatot a férfi kézilabda-válogatott kapusa A család kérésére további közlésig kérjük a szurkolók, illetve a nyilvánosság megértését és türelmét.

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját

Az olimpiai és világbajnok nem érti férfi kéziseink stratégiáját A magyar NB I valaha volt egyik legjobb külföldi kézilabdázója hangsúlyozta, boldogan emlékszik vissza arra a 2000 és 2002 közötti periódusra, amelyet a Fotex Veszprém csapatában töltött.

Férfi kézi-vb: második meccsét is elveszítette a magyar válogatott

Férfi kézi-vb: második meccsét is elveszítette a magyar válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott az Európa-bajnoki bronzérmes Horvátország csapatától a franciaországi világbajnokság C csoportjának második fordulójában, szombaton Rouenban.

Nagyobb teher a megszokottnál a férfi kézilabda-válogatotton

Nagyobb teher a megszokottnál a férfi kézilabda-válogatotton Az Európa-bajnoki bronzérmes horvátok elleni mérkőzés a C csoport második fordulójában 20.45-kor kezdődik Rouenban.

Az ultrahang kimutatott valamit Nagy László bokájában

 Az ultrahang kimutatott valamit Nagy László bokájában Továbbra is kérdéses a magyar férfi kézilabda-válogatott csapatkapitányának, Nagy Lászlónak a játéka a szombat esti, Horvátország elleni világbajnoki csoportmérkőzésen.

A rovat további friss hírei