Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 23. 09:22

Az eredményekkel Vranjes és a klubvezetés sem elégedett

Nincs edzőkérdés a Telekom Veszprémnél, a következő idényben is Ljubomir Vranjes irányítja a legsikeresebb magyar férfi kézilabdacsapatot. A klubvezetők úgy döntöttek, hogy a nyáron átalakuló keretet továbbra is a svéd szakvezető irányítja - közölte az Echo TV honlapján.

 
A vasárnap véget ért idényben a csapat megnyerte a Magyar Kupát, a bajnokságban második lett, a Bajnokok Ligájától pedig a rájátszás első körében, a 14 között búcsúzott, vagyis a szezon előtt kitűzött céloknak csak a töredékét érte el.
Az eredményekkel Vranjes és a klubvezetés sem elégedett, így a jövőben a hibák kijavítása a legfontosabb feladat. Az edző vállalja a felelősséget, ugyanakkor pozitívan látja a folytatást - derül ki az interjúból.
 
"Egy hullámvasút volt az egész szezon, de vállalom érte a felelősséget, és azon leszek, hogy jövőre ott legyünk a BL négyes döntőjében, és visszaszerezzük a magyar bajnoki címet. Az új igazolásokkal erősebb és jobb csapat leszünk" - nyilatkozta a vezetőedző, akinek még két évig érvényes a szerződése.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények