Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 07. 12:01

A Telekom Veszprém 28–25-re legyőzte a Tatabányát a férfi kézilabda NB I. alapszakaszának vasárnapi, utolsó játéknapján. Az első félidőben viszont gyengén játszott a címvédő (11–15-re a Tatabánya nyerte a játékrészt), amiről meg is volt a véleménye a vezetőedzőnek, Ljubomir Vranjesnek.

„Egyáltalán nem voltam elégedett az első félidőben látottakkal. Nagyon korán időt kellett kérnem, hogy helyre tegyem a fejeket. Nem harcoltunk, nem csináltunk semmit! Nagyon irritált a dolog! Nem vagyok elégedett a hozzáállással! Ennél sokkal jobbnak kell lennünk! A második félidőben viszont jó munkát végeztünk, ennek örülök.”

A svéd szakember azonban nem fél tőle, hogy a MOL-Pick Szeged elleni, hat nap múlva következő bajnoki döntőn hasonló gondjai lennének csapatának, mint a vasárnapi meccs első felvonásában.

„Kaptunk egy nagy pofont az első félidőben. Szív nélkül nem lehet kézilabdázni! De el sem tudom képzelni, hogy a fináléban ez megismétlődjön.”

A Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged bajnoki döntőt május 12-én, szombaton élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények