Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 09. 02. 11:00

Egyik legjobbja nélkül kellett küzdenie a Ferencvárosnak.

Az NB I első fordulójában 30-18-ra verte a Ferencváros a vendég Egert úgy, hogy egyik legjobb játékosuk, az irányító Bozo Andjelic nem léphetett pályára sérülés miatt. Horváth Attila, a Ferencváros vezetőedzője szerint ezen a mérkőzésen sikerült őt helyettesíteniük. A hosszú sérüléséből visszatért Mikita Bence kezdett, majd Kovacsics Petya és a most debütált Kiss Bence is irányított a második félidőben.

 
 „Gratulálok a csapatomnak, nagyszerűen teljesített. Amit kértem a játékosoktól, azt maradéktalanul megcsinálták. Az első öt percben akadozott a játékunk, de magunkra találtunk. Egy hetünk volt, hogy pótoljuk Bozo hiányát, szerintem sikerült. Átalakultunk, más stílust kezdtünk el játszani. Gratulálok azoknak a fiataloknak, akik először játszottak az NB I-ben, Kiss Bencének és Holdosi Bencének, jól teljesítettek és gólt is lőttek. Bozo nem létét most ki tudtuk küszöbölni, meglátjuk, hogy a jövő héten tud-e játszani. Ha nem, akkor van még egy hetünk, hogy gyakoroljuk a taktikát nélküle” – utalt Horváth Attila arra, hogy jövő szombaton jóval nehezebb dolgunk lesz, amikor Komlóra látogatunk.
 

„Nagyon jól éreztem magam, öröm volt ma játszani, már nagyon vártuk az első hivatalos mérkőzést – kezdte Schuch Timuzsin csapatkapitány. - Bozo kiválása nehézséget okozhatott volna, de ma az irányítók jól irányították a csapatot, gratulálok nekik, nem éreztük most úgy egyik legjobbunk hiányát. A védekezés jól működött, mindenki megcsinálta a maga dolgát. Volt egy-két extra teljesítmény is, gondolok itt Oláh Tomiéra, nagyon tetszett a játéka. Gratulálok a fiataloknak is, Kiss Bencének és Holdosi Bencének nagyon ügyesen szálltak be a meccsbe. Az tetszett a legjobban, hogy csapatként játszottunk. Jó úton járunk, reméljük, hogy így folytatjuk. Külön meg szeretném köszönni a közönségnek, hogy eljöttek, remélem, hogy egyre többen lesznek. Ehhez persze hoznunk kell az eredményeket is.”
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények