Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 03. 21:15

A fővárosiak a következő szezont az élvonalban kezdhetik meg.

 A Ferencváros férfi kézilabdacsapata az NB I/B hátralévő öt fordulójának eredményeitől függetlenül biztosan megnyeri a Keleti-csoportot, és feljut az élvonalba.

 
A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az elmúlt hétvégén azzal vált biztossá az FTC végső sikere, hogy győzött - így továbbra is százszázalékos -, a második helyezett Algyő viszont csak döntetlent játszott.

    
Adorján Gábor vezetőedző a klub honlapján elmondta, hogy vállalják az indulást az első osztályban.
    
A másodosztály Nyugati-csoportjában a Dabasnak két pontra van szüksége a hátralévő öt fordulóban a bajnoki cím bebiztosításához.
    
A női NB I/B mindkét csoportjában két-két csapatnak (Kecskemét és Szeged, illetve Vasas és Szombathely) maradt reális esélye a bajnoki címre.

Reakciók a Ferencváros Magyar Kupa-győzelméről - videó " KÉZILABDA › Női NB I

Felejthetetlen csatát hozott vasárnap a női kézilabda Magyar Kupa döntője, amelyet a Ferencváros büntetők után tudott megnyerni a címvédő Győri Audi ETO ellen. Álomdöntőt rendeztek a női kézilabda Magyar Kupában, a trónkövetelő Ferencváros a címvédő Győrrel csapott össze. A fővárosiak kezdték jobban a meccset, Szucsánszki góljával az ötödik percben 4-2-re vezettek.

Cimkék: ftc , kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények