Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 05. 18. 15:32

A két honi gigász a bajnoki címért csap össze egymással.

Nem történt meglepetés a férfi kézilabda bajnokság alapszakaszában, a honi pontvadászat két kirakatcsapata, a Veszprém és a Szeged vívja a finálét. A kétmecces párharc első felvonását Veszprémben rendezik meg szombaton.

 

Így készülnek a veszprémiek a szegediek elleni bajnoki döntőre " KÉZILABDA › Férfi NB I

Tíz éve nem lehet letaszítani a trónról a Veszprém kézilabdacsapatát. Szombaton rendezik a 2016/2017-es bajnoki döntő első mérkőzését, melyet Veszprémben játszik majd a hazai csapat és a Szeged együttese. A párharcról a Veszprém kiválóságát, Iváncsik Gergőt kérdeztük.

"Rendkívül szoros meccsre számítok szombaton és szerdán is. A Szegedet idén négy gólnál nagyobb különbséggel senki nem tudta legyőzni. Bizonyítottak többek között a Párizs ellen is, háromgólos hazai vereség után döntetlent értek el a francia fővárosban, ami tökéletesen mutatja erejüket. Minden idők legjobb szegedi csapatát kell legyőznünk a bajnoki címért"- hangsúlyozta a vehirsport.hu-nak Xavi Sabaté, a bakonyiak trénere.
 
A spanyol szakember az idény végén távozik a veszprémiektől, így elmondta, mindenképpen győzelemmel szeretne búcsúzni a csarnoktól és a szurkolóktól.
Cimkék: veszprém , kézilabda

Legfrissebb híreink


Élő eredmények