Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 08. 25. 13:21

Kulisszatitkok a két legjobbról.

Rendhagyó Heti helyzetet láthattak a Sport TV nézői. A műsorban a két legnagyobb férfi kézilabda-csapat vezetéséből Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója és Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke beszélt a csapatokról, a ránk váró BL-szezonról, várakozásokról. A jó hangulatú beszélgetésből kiderült, hogyan lehet nyereséges egy csapat, hogy jó a viszony a két klubvezetés között, hogy a Veszprém célja a duplázás és a BL Final4, a Szeged pedig nyereséges és erősebb, mint egy éve, és hogy a Veszprém idővel 2Rule-ra vált, és a hivatalos formaruhája már most az, de a meccseket egyelőre még Hummelben vívja.  

 
A két csapat viszonya
A két klubvezető elárulta, hogy jó a viszony a két rivális csapat, a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém vezetői között, és a nemzetközi fórumokon (például a Forum Club Handball) gyakran együtt és közösen képviselik a magyar érdekeket. „A magyar klubkézilabda letett annyit az asztalra különösen az elmúlt pár évben, hogy kifejezetten az élcsapatok szintjén kezelik a két csapatot” – nyilatkozta Szűcs Ernő Péter. Példaként említette, hogy a magyar ezüstérmest minden esetben az elitcsoportba sorolják (A vagy B csoport), pedig csak szabadkártyával játszik a sorozatban. Szóba került, hogy az EHF jelenlegi tervei szerint a jövőben csökkentenék a BL-létszámát, és abban csak a magyar bajnok kapna helyet, de hozzátették, azért még képlékeny ez a terv, mert az lesz az érdek, hogy erős csapatok játszanak jó meccseket, és Magyarországot is képviselhesse két csapat, ebben pedig össze kell majd fognia a Szegednek és a Veszprémnek.
 
A kézilabda erejének és díjazásának növelése
„Teljesen új marketingstratégiát akarnak felállítani, globálisan. Pénzt szeretnének tenni a kézilabdába, hogy értékes legyen egy BL-trófea” – fogalmazott Csík Zoltán. Szűcs Ernő Péter ehhez hozzátette, a kézilabdának sokkal nagyobb a népszerűsége, mint a pénzügyi dotálása. Hét-nyolcszázezer eurót kap az a csapat, amelyik megnyeri a kézi BL-t. Összehasonlításképpen a MOL Vidi FC már akkor is ötmillió eurót kap, ha az AEK Athén ellen esetleg nem jut be a BL-be. A lényeg az, hogy a kézilabdacsapatok is azt szeretnék, hogy érje meg nekik az az erőfeszítés, amit a BL-győzelemért tesznek. Bár valójában nem is a labdarúgásban forgó pénzeket kell utolérni, hanem az európai kosárlabdáét, ráadásul ugyanaz a marketingcsoport próbál beszállni a struktúrába, aki a kosárlabda Euroleague-gel is dolgozik. A Sport TV szakértője, Borsos Attila szerint ez reális cél is lehet. Egyébként cél és álom az is például, hogy Amerikában is terjeszkedjen a sportág. 

Lehet-e nyereséges egy magyar sztárcsapat?
„Mi az elmúlt két évben nyereséget termeltünk, és viszonylag sokat, de a sport azért elsősorban nem erről szól. A költségvetéseket a sportban általában úgy kell megtervezni, hogy a bérjellegű kifizetésekre legyen meg a legnagyobb rész, és az összes többi csak utána jön. Elsősorban nem az a cél, hogy valaki hatalmas nyereséget termeljen, annak az az értelme, hogy az ember így tud folyamatosan előre lépni, hogy a megtermelt nyereséget az erősítésekre vagy a klub bővítésére tudja fordítani a következő években. Mi azt a gazdálkodást folytattuk, aminek az volt a következménye, hogy az elmúlt két évet magasan nyereséggel zártuk” – árulta el előbb Szűcs Ernő Péter, hogy Magyarországon tud-e nyereségesen működni egy klub. Csík Zoltán nem olyan régen került a veszprémi klubhoz, így a múltról nem kívánt beszélni, de a jövőről igen: „Nálunk kezd alakulni a mérleg. Volt egy múlt, amit hurcoltunk magunkkal, ezt úgy néz ki, hogy sikerült rendeznünk, viszont ez nem egy kétéves folyamat. Persze mérlegben és napló főkönyvben most már lassan nagyon szépen nézünk ki, de azért ez még kicsit odébb van. Azt nem tudom, hogy nyereségessé lehet-e tenni, de azt biztosan tudom, hogy nullássá igen. Nem lesz már ráfizetés, azt biztosan tudom. Az a jövő kérdése, de én ebben nagyon reménykedem, hogy egy újfajta szemlélet bevitelével, egy nyolcezres csarnokkal pluszosan tudunk kifordulni.”
 
Sportszergyártók
„Igen, a csapat majd 2Rule-ban fog játszani, de nem ebben a szezonban, viszont a csapat formaruhája, a hivatalos, például amiben a board nyilatkozik, az 2Rule. Egyébként a sportszer Hummel, az official uniform - mert szerződésben ez a lehetősége van meg a Veszprémnek - az egy tulajdonosi, vezetői döntéssel 2Rule” – árulta el Csík Zoltán azzal kapcsolatban, milyen felszereléseben szerepelnek majd a veszprémiek. A Szeged továbbra is Adidasban játszik. Arra is válaszoltak a vezetők, hogy a sportszergyártók versengenek-e a két magyar élcsapatért. Csík Zoltán szerint nem: „Én azt gondolom, hogy nem, és a 2Rule szellemisége, gondolatvilága, policy-ja, amit kitalált, ezért jó, és mi ezért fogunk majd 2Rule-ban játszani egyébként, mert jóval többet várnék el egy sportszermárkától, mondjuk, ha mást nem, akkor csak kedvességben. Ne egy diktátum legyen, hanem szerződés, két fél egybehangzó akaratának nyilatkozata az egy szerződés, nem egy diktátum. Ne az legyen, hogy ezt a szerződést kapod, és nem javíthatsz bele; az nem szerződés.” Szűcs Ernő Péter is nyilatkozott erről: „Nekünk a sportszergyártóval kifejezetten jó a kapcsolatunk, egy számunkra is előnyös szerződést kötöttünk. De nem versengenek a sportszergyártók. Tudomásul kell venni, hogy Magyarország egy kis piac, tehát Magyarországon a sportszergyártók nagy csodát nem fognak tudni csinálni. Extrém példa, hogy hány Ibrahimovic vagy Ronaldo mezt adtak el, amikor csapatot váltottak, de nem lehet összehasonlítani a népességet, és ez meg is látszik azon a tárgyalási morálon is, amit a nagyobb márkák adott esetben gyakorolnak, és itt arra gondolok, hogy nem versengenek azért nagyon a magyar csapatokért. Azért tudunk jó szerződést kötni, mert ott vagyunk a BL-ben, de arra válaszoltam, hogy versengenek-e értünk a gyártók. A saját nevünkben beszélek, minket megfelelően tisztel és megfelelő a szerződésünk a saját sportszergyártónkkal. Nyilván a jónál is mindig lehet jobb, de azt gondolom, nekünk különösebben nagy problémánk nincs. Van, mindenkinek van, és lesz is mindig problémája, de mi most olyan szerződéssel bírunk a saját szponzorunkkal, amilyen talán még sosem volt Szegeden.” Csík Zoltán kifejtette, hogy a gyártónak a kirakatcsapat mellett az utánpótláscsapattal is kellene foglalkoznia, vagy más kisebb klubcsapatokkal is. Borsos Attila ehhez hozzátette, hogy maga a sportág sem tartozik a sportszergyártók által kiemelten kezelt szegmensek közé.
 
Várakozások, igazolások
„Úgy igazoltunk jól, hogy az igazolásoknak megvan a jelen- és a jövőképe, megvan a jelen, hogy kész játékosok is érkeztek, és olyan játékosok is, akiket be kell építenie Pastor mesternek - gondolok itt a Henigmanra és Kasparekre, a feltörekvőkre -, ahogyan Bánhidit és Bodót is beépítette másfél-két év alatt. A kész játékosok, Canellas, Maqueda és Bombac, aki visszatért hozzánk, nekik a csapatba illesztése Pastor mester feladata, a fiatalokat pedig, hogy felépítse a következő szezonra. De úgy gondoljuk, erősítettünk” – kezdte Szűcs Ernő Péter azzal, hogyan sikerültek az igazolások szegedi oldalon. Mirko Alilovicot épp a Veszprémtől szerződtette a klub, róla azt mondta, hogy felkutatták a lehető legjobb lejáró szerződésű kapust, megszerzésének nem volt köze ahhoz, hogy eközben Sterbik Árpádot szerződtették a bakonyiak. Veszprémi oldalról Csík Zoltán Ljubomir Vranjes első évét is felidézte, és elmondta, a Veszprémnek úgy kellett elkezdenie az előző szezont, hogy a felkészülés első napján elvesztette Aron Pálmarssont, ami óriási veszteség volt, és egyébként is sérülések sújtották a csapatot, így Vranjes mesternek kárt kellett mentenie. „Viszont azt gondolom, a mostani csapatunk extra lesz. És ha egy kis szerencsénk van, és nem lesznek sérüléseink, és nem sújtanak minket olyan dolgok, mint a múlt szezonban, akkor szerintem a bajnoki cím nyilvánvalóan ismét megvan – mondta Csík, és Szűcsre mosolygott, aki a, „de melyik ligában?” kérdéssel válaszolt. Majd Csík folytatta: „És a kupát is szeretnénk nyilvánvalóan, ez most a minimális elvárás. Elvárásként fogalmaztuk meg a Final4-t, a kupát és a bajnoki címet.” 
 

Legfrissebb híreink

23:20 - Marco Rossi dühében Dzsudzsák Balázsnak üzent MAGYAR FOCI
23:04 - Nemzetek Ligája: intézték az angolok a spanyolokat NEMZETKÖZI FOCI
22:52 - Nemzetek Ligája: elképesztő Finnország NEMZETKÖZI FOCI
22:47 - Hármat tudtunk kapni Észtországtól, Szalai remekelt MAGYAR FOCI
21:10 - Sztárcsapatba mehet az NB I-ből elküldött magyar válogatottat NEMZETKÖZI FOCI
20:27 - Dzsudzsák Balázs örömhírről számolt be MAGYAR FOCI
20:11 - Ronaldo fia varázslatos gólokat lőtt - videó NEMZETKÖZI FOCI
19:24 - Észtország-Magyarország: a kezdőcsapatok MAGYAR FOCI
19:11 - Gianluigi Buffon világklasszis riválist kapna NEMZETKÖZI FOCI
18:36 - Akár 12 évre is börtönbe kerülhet Arda Turan NEMZETKÖZI FOCI
17:49 - Fontos hír érkezett a tüdőátültetésen átesett Niki laudáról AUTÓ-MOTOR
17:11 - Parádés a magyarok az ifjúsági olimpia éremtáblázatán EGYÉB SPORTOK
16:36 - Babos, Stollár és Fucsovics is javított a világranglistán TENISZ
15:51 - Barca: ez a két klasszisjelölt érkezhet a klubhoz NEMZETKÖZI FOCI
14:44 - Aggódhatnak az MU-drukkerek: távozik a sztár? NEMZETKÖZI FOCI
13:46 - Az utolsó másodpercekben dőltek el Tom Brady rekordjai AMERIKAI SPORTOK
13:04 - Hol folytatja az Európa-bajnok Mick Schumacher? AUTÓ-MOTOR
12:33 - Bármikor megszűnhet a magyar focicsapat MAGYAR FOCI
11:57 - Kétszer játszunk itthon - jegyek a Nemzetek Ligája meccsekre MAGYAR FOCI
11:04 - Parádés film a FFTC-Rail Cargo hihetetlen BL-sikeréről - videó KÉZILABDA
10:21 - Del Potro lesújtó diagnózist kapott brutális sérüléséről TENISZ
09:38 - Sokakban csalódott - visszavonul az Arsenal-védő NEMZETKÖZI FOCI
08:59 - Sokk: a görög huligánok brutálisan megverték a magyarokat - videó MAGYAR FOCI
08:37 - A magyar amerikaifutball-válogatott: telt ház és diadal - videó EGYÉB SPORTOK
07:54 - Vége az átoknak, drámai meccset nyertek meg az olaszok - videó NEMZETKÖZI FOCI
07:41 - Hétfői sport: Észtország-Magyarország, Spanyolország-Anglia EZT LÁTOD ÉLŐBEN
06:27 - A hollandok félnek Klopptól? NEMZETKÖZI FOCI
04:11 - Lipcsei Péter a Fradi ellen - videó MAGYAR FOCI
02:36 - Lipcsei Péter a Fradi ellen - képek MAGYAR FOCI
01:11 - Az egyik legnagyobb magyar tehetség igazolt a másodosztályba MAGYAR FOCI
23:05 - Mecsek-rali: 52. alkalommal rendezték meg - eredmények AUTÓ-MOTOR
22:11 - Portugál álomgól 7-es számú mezben - videó NEMZETKÖZI FOCI
21:21 - Buzsákyék megint nyertek, Vidi-Puskás is volt MAGYAR FOCI
20:43 - Női kézilabda BL - Ilyen a Győr Görbicz, Tomori és Mörk nélkül is KÉZILABDA
19:54 - Magyar válogatott várható összeállítása Észtország ellen MAGYAR FOCI
19:46 - Rossi döntött Szalairól és elemezte Willi Orban játékát MAGYAR FOCI
19:08 - Férfi kézilabda BL - Tovább varázsol Szeged KÉZILABDA
18:53 - Nemzetek Ligája: mindent megkaptak a szerbek Romániában NEMZETKÖZI FOCI
17:53 - Kegyetlen, amit az észt kapitány mondott a magyar válogatottról MAGYAR FOCI
17:32 - Női kézilabda BL : hiába vették el a gólt a végén a Fraditól KÉZILABDA
15:56 - Történelmi mélyponton a német válogatott, bajban Löw? NEMZETKÖZI FOCI
15:19 - Gyász: lesújtó tragédia az ifjúsági olimpián EGYÉB SPORTOK
13:43 - Nagyon kemény nyilatkozattal sokkolt Bognár György! MAGYAR FOCI
13:01 - Hihetetlen: a világsztár és a labdaszedő esete - videó TENISZ
11:13 - Neymart porba tiporták, látni kell a reakcióját - videó! NEMZETKÖZI FOCI
10:20 - Klasszis játékos jelentette be visszavonulását NEMZETKÖZI FOCI
09:15 - Őrület: ennél a sztárklubnál folytathatja Ibrahimovic NEMZETKÖZI FOCI
08:01 - Usain Boltot brutálisan ágyékon talpalták - videó NEMZETKÖZI FOCI
06:36 - Sallai ugyanazt mondta mint Rossi MAGYAR FOCI
04:16 - Volt győri klasszisok ellen bizonyíthat a Fradi KÉZILABDA
02:46 - Horvát legendák harca lesz az ETO BL-meccse KÉZILABDA
01:11 - Vasárnapi sport: Nemzetek Ligája, Szeged a BL-ben EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:26 - Szalah ismét Puskás-díjra esélyes varázslatos gólt szerzett - videó NEMZETKÖZI FOCI
22:42 - Nemzetek Ligája: óriási különbség a holland-német rangadón NEMZETKÖZI FOCI
22:02 - Ezért lett magyar válogatott Orbán MAGYAR FOCI
21:34 - Magyar futball: újabb fájó pofont kaptunk MAGYAR FOCI
21:33 - Hihetetlen: ennyiért távozhat Messi a Barcától? NEMZETKÖZI FOCI
20:51 - Elképesztő dolgot tettek Vitray Tamással NEMZETKÖZI FOCI
20:20 - Nemzetek Ligája: történelmi győzelmet aratott a csapat NEMZETKÖZI FOCI
19:39 - BL: őrült meccsen debütált a Veszprém új edzője KÉZILABDA
18:19 - Labdarúgás: fontos hírt kapott a magyar válogatott MAGYAR FOCI
18:18 - Kézi: óriási különbség a magyar csapatok nemzetközi rangadóján KÉZILABDA
18:03 - Így égett a Fradi NB II-es riválisa ellen - videó MAGYAR FOCI
17:17 - Kézilabda: két klasszist is gyászol a legendás magyar klub KÉZILABDA
16:12 - Tenisz: újabb komoly pofont kapott a világsztár TENISZ
15:36 - Sziporkázó meccset játszottak egymás ellen az NB I-es riválisok MAGYAR FOCI
14:47 - 3 félidős meccset játszott a Fradi Lipcsei Péter csapata ellen MAGYAR FOCI
14:01 - A görög kapitány véleménye Willi Orbanról MAGYAR FOCI
13:17 - Lindsey Vonn fájdalmas bejelentése EGYÉB SPORTOK
12:31 - Henry vezetőedző lett NEMZETKÖZI FOCI
11:42 - Magyar főszereplők meséltek a görögök góljáról MAGYAR FOCI
10:42 - A szváziföldi nagyobb gólt rúgott, mint Szalah szögletből - videó NEMZETKÖZI FOCI
09:38 - Willi Orban beismerte, majd a Himnuszról mesélt MAGYAR FOCI
09:14 - Rossi a lényeggel kezdte az értékelését MAGYAR FOCI
08:01 - A Vidi ellen játszik rangadót a Puskás Akadémia MAGYAR FOCI
06:16 - Dán válogatott ellen emeltek vádat erőszak miatt NEMZETKÖZI FOCI
04:36 - Ezért rúgták ki Várhídi Pétert MAGYAR FOCI
02:47 - Edzőváltás: fontos fejlemények a fellegvárnál MAGYAR FOCI
01:11 - Szombati sport: dübörög tovább a Nemzetek Ligája EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:29 - Nemzetek Ligája: több gólra számítottunk - eredmények, tabella NEMZETKÖZI FOCI
22:51 - Willi Orban mellől döntöttek a görögök - videó MAGYAR FOCI
21:22 - F1: megvan a 2019-es versenynaptár! AUTÓ-MOTOR
21:10 - Légiósokat tesztel az MTK MAGYAR FOCI
19:34 - Görögország-Magyarország: a kezdőcsapatok! MAGYAR FOCI
19:14 - Botrány: újra Máltán égett be a magyar labdarugás MAGYAR FOCI
18:51 - PSG-Crvena zvezda: bunda? NEMZETKÖZI FOCI
18:36 - Thierry Henry vezetőedző lesz! NEMZETKÖZI FOCI
17:41 - Sokkal súlyosabb a győri klasszis sérülése KÉZILABDA
17:15 - Nurmagomedov-McGregor: másik sorozatba hívják őket KÜZDŐSPORTOK
16:31 - Ghánai-német támadó középpályás igazolt az NB I-be MAGYAR FOCI
16:10 - NB II-es csapattól rúgták ki a volt szövetségi kapitányt MAGYAR FOCI
15:31 - Perdöntő bizonyítékok Cristiano Ronaldo szexbotrányáról NEMZETKÖZI FOCI
14:25 - Radikális döntés McGregorral és Nurmagomedovval szemben! KÜZDŐSPORTOK
13:32 - Magyar edzőpáros a férfi kézilabda-válogatott élén? KÉZILABDA
12:59 - Hihetetlen: Usain Bolt parádézott első meccsén - videó! NEMZETKÖZI FOCI
11:59 - Döbbenetes új igazolást jelentett be az F1-es istálló AUTÓ-MOTOR
11:05 - Megvan, mikor dől el Nagy László veszprémi jövője KÉZILABDA
10:04 - CR7 erőszakolós ügye: fordulat, perel a Real Madrid is! NEMZETKÖZI FOCI
09:24 - Nemzetek Ligája: őrült meccset játszottak a portugálok! NEMZETKÖZI FOCI
08:03 - Magyar válogatott: ezt gondolja légiósunk a kapitányról MAGYAR FOCI
06:46 - Dopping: kegyetlen harc a kenyai atléták ellen EGYÉB SPORTOK
05:27 - Spórolnak a legendás focicsapatnál, távozik az igazgató MAGYAR FOCI
04:01 - Nagy László a Veszprém új edzőjének a kultúrújáról beszélt KÉZILABDA
02:27 - Jobban cselezett az NB I-es kapus mint Manuel Neuer MAGYAR FOCI
01:11 - Pénteki sport: Görögország-Magyarország EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:02 - Görög-magyar: megvan a mieink várható kezdőcsapata! MAGYAR FOCI
22:21 - Börtönbe kell mennie az orosz futballsztárnak NEMZETKÖZI FOCI
21:16 - Nurmagomedov off: durva üzenet McGregor legyőzőjétől! KÜZDŐSPORTOK
20:28 - Brutális bundabotrány és letartóztatások Belgiumban NEMZETKÖZI FOCI
19:19 - Putyin visszaszólt McGregor megfojtójának KÜZDŐSPORTOK
18:19 - Szörnyű hírt kapott az angol sztárcsapat NEMZETKÖZI FOCI
17:36 - Ez igen: bámulatos fotók Hosszú Katinkáról! ÚSZÁS
16:29 - BL: kirúgták a sztárcsapat edzőjét NEMZETKÖZI FOCI
15:42 - Edzőt vált a népszerű magyar klub MAGYAR FOCI
14:44 - Elképesztő: ezért távozott Zidane a Realtól? NEMZETKÖZI FOCI
13:41 - Komoly bejelentést tett olimpiai bajnok klasszisunk EGYÉB SPORTOK
12:54 - Ezzel írt történelmet az Eb-győztes játékos KÉZILABDA
12:14 - Fociláz: ennyi magyar drukker kíséri el a válogatottat Athénba MAGYAR FOCI
11:30 - Marco Rossi elárulta, miért bizakodhatnak a drukkerek MAGYAR FOCI
10:48 - Több milliárddal kerül többe az új budapesti stadion MAGYAR FOCI
10:41 - Szoboszlai álomgólja az EB-selejtezőn - videó MAGYAR FOCI
10:15 - Komoly döntést hozott a legendás angol labdarúgó NEMZETKÖZI FOCI
09:33 - Magyar foci: elképesztő balhé van a népszerű klubnál - kép MAGYAR FOCI
08:51 - Ifjúsági olimpia: újabb szenzációs magyar arany EGYÉB SPORTOK
07:59 - Putyin hadat üzent! EGYÉB SPORTOK
07:38 - Élete legkeményebb melóját vállalta el a volt olasz kapitány NEMZETKÖZI FOCI
06:15 - Két hónapra nevezte ki az új edzőjét a legendás magyar focicsapat MAGYAR FOCI
04:23 - Bevallotta a Barca válogatottja, hogy nem boldog NEMZETKÖZI FOCI
02:47 - Babosék felfoghatatlan elismerésben részesülhetnek TENISZ
01:17 - Csütörtöki sport: újra itt a Nemzetek Ligája EZT LÁTOD ÉLŐBEN
23:32 - Görögország-Magyarország: fontos bejelentést tett az MLSZ MAGYAR FOCI
22:26 - Arda Turan odaadta a fegyvert, majd azt kérte, hogy öljék meg NEMZETKÖZI FOCI
22:14 - Balhé és Szoboszlai bombagól az Eb-selejtezőn NEMZETKÖZI FOCI
21:27 - Nemzetek Ligája: nagyon megemelték a pénzdíjakat MAGYAR FOCI
20:30 - Rocksztárt is eltiltott az MLSZ MAGYAR FOCI
20:04 - Majdnem 50-ig jutott a Győr KÉZILABDA
19:31 - Brazil válogatottat igazol a Milan NEMZETKÖZI FOCI
18:59 - Magyar edző árult el titkokat a PSG-röl NEMZETKÖZI FOCI
18:03 - "Megfenyegette" az UFC elnökét McGregor megfojtója KÜZDŐSPORTOK
17:21 - Ellopták a Tour de France-győztes szeme fényét EGYÉB SPORTOK
16:37 - Usain Boltra sorsdöntő focimeccs vár NEMZETKÖZI FOCI
15:43 - Briatore kemény állítása Vettelről AUTÓ-MOTOR
15:00 - Brutális bundabotrány Belgiumban NEMZETKÖZI FOCI
14:51 - Kemény börtönbüntetést kaphatnak az orosz válogatott focisták NEMZETKÖZI FOCI
14:07 - Mikler Roland visszatér! KÉZILABDA
13:53 - Szoboszlaiék kijuthatnak az Európa-bajnokságra. MAGYAR FOCI
13:04 - Sokat harcolt érte a Veszprém edzője, hogy kinevezzék KÉZILABDA
11:59 - Az abszolút újoncé az első edzőváltás a La Ligában NEMZETKÖZI FOCI
11:27 - Ilyen erősségű lehet a magyar válogatott Görögországban MAGYAR FOCI
10:36 - Kiütéses vendégsikerek az NHL-ben AMERIKAI SPORTOK
09:59 - UFC: felfüggesztették McGregort! KÜZDŐSPORTOK
09:48 - NFL: elhunyt egy tulajdonos AMERIKAI SPORTOK
09:17 - Ifjúsági olimpiai: fotytatódó magyar parádé EGYÉB SPORTOK
06:13 - Videón Lipcsei játékosának a koponyatörése MAGYAR FOCI
06:06 - Elképesztő nap: két edzőt is kirúgtak Olaszországban NEMZETKÖZI FOCI
04:16 - BL-döntő: még mindig az év védéséről kell mesélnie a győrinek KÉZILABDA
02:47 - Olimpiai ezüstérmessel bővülhet a magyar válogatott EGYÉB SPORTOK
01:11 - Szerdai sport: bizonyíthat az olasz fociválogatott EZT LÁTOD ÉLŐBEN

Élő eredmények