Férfi NB I

Mészáros Lőrincé lesz a veszprémi kézicsapat

Mészáros Lőrincé lesz a veszprémi kézicsapat
Új szelek fújhatnak a magyar csapatnál.

Megműtötték a Veszprém klasszis kapusát

Megműtötték a Veszprém klasszis kapusát Mirko Alilovicot, a Telekom Veszrém férfi kézilabdacsapatának kapusát vádlisérülése miatt megműtötték.

Áll a bál: bundabotrány a magyar kézilabdában?

Áll a bál: bundabotrány a magyar kézilabdában? Egyes játékvezetők meccsek végkimenetelét befolyásolhatták.

Könnyek: így búcsúztak a Veszprém távozó sztárjai - videó!

Könnyek: így búcsúztak a Veszprém távozó sztárjai - videó! Megható búcsúbeszéddel köszönt el a veszprémi szurkolótábortól Gulyás Péter és Iváncsik Gergő. A bakonyi egyesület nevével egybeforrt a két remek kézilabdás neve, így nem lehetett számukra könnyű a beszéd.

Fővárosi a Veszprém utáni 2. legeredményesebb kézi csapat

Fővárosi a Veszprém utáni 2. legeredményesebb kézi csapat De a harmadik, negyedik, ötödik helyen is budapesti egylet áll.

Reakciók a Veszprém 10. bajnoki aranyáról

Reakciók a Veszprém 10. bajnoki aranyáról Ismét a Szegedet győzték le a fináléban.

Zsinórban tizedszer bajnok a Veszprém

Zsinórban tizedszer bajnok a Veszprém Hiába nyerte meg a Szeged a bajnoki döntő második mérkőzését 30-27-re, a találkozó végén a Veszprém ünnepelhetett bajnoki címet, ugyanis összesítésben 50-47-re múlta felül Tisza-parti riválisát.

Férfi kézilabda NB I: veszprémi előny a döntőben

Férfi kézilabda NB I: veszprémi előny a döntőben A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 23-17-re legyőzte a MOL-Pick Szeged csapatát a férfi kézilabda NB I döntőjének szombati, első mérkőzésén.

Bajnoki és BL négyes döntő előtt a veszprémi kézisek

Bajnoki és BL négyes döntő előtt a veszprémi kézisek A Telekom Veszprém vezérigazgatója szerint a csapatra váró négy sorsdöntő mérkőzés lesz a szezon csúcspontja, így mindent bele kell adni ahhoz, hogy fel tudják tenni a koronát az idényre.

Életműdíjat kapott Mocsai Lajos

Életműdíjat kapott Mocsai Lajos Pénteken megtartotta éves küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), amelynek életműdíját Mocsai Lajos egykori szövetségi kapitány kapta.

A rovat további friss hírei