Férfi NB I

Külföldről erősít a MOL-Pick Szeged

Külföldről erősít a MOL-Pick Szeged Szlovén kapust igazolt a MOL-Pick Szeged,

Kiesett a szegedi gépezet egyik legfontosabb láncszeme

Kiesett a szegedi gépezet egyik legfontosabb láncszeme Marin Sego lábsérülés miatt sokáig nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

Telekom Veszprém: Fontos láncszem távozik

Telekom Veszprém: Fontos láncszem távozik A szezon végén távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától Chema Rodríguez.

Két világbajnokot is megszerezhet a Telekom Veszprém

Két világbajnokot is megszerezhet a Telekom Veszprém Bár az egyikük nem rögtön igazolna Magyarországra, így is nagyot szólna az üzlet.

Bejelentette érkezését a Veszprém új edzője

Bejelentette érkezését a Veszprém új edzője Ljubomir Vranjes lesz a Telekom Veszprém edzője. A svéd szakember nyáron távozik a német Flensburg-Handewitt férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról.

Elfogadták a szegediek fellebbezését

Elfogadták a szegediek fellebbezését Az együttes egy tavalyi kézilabda-bajnoki miatt nyújtotta be az óvást.

Férfi kézilabda-vb: hét NB I-es légiós szerepel a tornán

Férfi kézilabda-vb: hét NB I-es légiós szerepel a tornán A magyar NB I-ből hét külföldi játékos szerepel hazája válogatottjában a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Betöltötte a negyedik ikszet a veszprémi kézicsapat

 Betöltötte a negyedik ikszet a veszprémi kézicsapat Csaknem kétszázan emlékeztek a 40 éve, 1977. január 9-én alakult férfi kézilabdacsapat alapítására hétfő este.

Kézilabda: elutasították a Szeged óvását

Kézilabda: elutasították a Szeged óvását Ennek következtében már nem százszázalékosak a kékek az NB I-ben.

Autóbalesetet szenvedett egy NB I-es kézilabdázó

Autóbalesetet szenvedett egy NB I-es kézilabdázó Súlyos sérülésekkel került kórházba a Sport36 Komló játékosa, Bujtár Ádám.

A Szeged megóvta a rangadó végeredményét!

A Szeged megóvta a rangadó végeredményét! A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdaklub megóvta a Grundfos Tatabánya otthonában játszott múlt pénteki bajnoki mérkőzést.

Idegenben nyert a Veszprém

Idegenben nyert a Veszprém A címvédő Telekom Veszprém hat góllal győzött a bosnyák bajnok RK Izvidac otthonában szombaton a férfi kézilabda SEHA Liga alapszakaszában.

A rovat további friss hírei