Szerkesztő: Szendrei Zoltán
2016. 12. 28. 17:45

A világ egyik legjobb edzőjének tartott korábbi irányító a válogatottat is átveheti.

 
A handball-planet.com értesülései szerint könnyen lehet, hogy 2017 júliusától már nem Xavier Sabaténak fogják hívni a Telekom-Veszprém vezetőedzőjét, ugyanis a német Sport1.de hírportálnak adott nyilatkozatában Ljubomir Vranjes megerősítette, a Veszprém érdeklődött iránta. 
 
Ezzel szemben Kálomista Gábor, a veszprémiek társelnöke a Nemzeti Sportnak mást mondott: „Aki ezt híreszteli, annak semmi más célja nincs, mint gyengíteni a világbajnokságra készülő magyar válogatottat. Klubunk több kitűnő szakemberrel is tárgyal, ugyanakkor van edzője, akit Xavier Sabaténak hívnak, miként a válogatott szövetségi kapitányát is. A zavart keltőkkel szemben a Veszprém célja a válogatott támogatása, hogy minél sikeresebb legyen a világbajnoki szereplése.
 
A 43 éves Vranjest szokás minden idők egyik legtechnikásabb és legnagyobb játékintelligenciájával rendelkező irányítójaként is emlegetni, utóbbiról a Flensburg kispadján hétről-hétre tanúbizonyságot tesz, sőt 2014-ben még a Bajnokok Ligáját is megnyerte a német együttessel.
 
Balkáni források úgy vélik, nem csak a Veszprém edzői pozíciójába érkezne a svéd szakember, hanem a magyar válogatottat is átvenné. Mindkét posztra reális jelölt lehet a szlovén válogatottal csak a januári világbajnokság végéig szerződésben levő Veselin Vujovic is, aki szintén egy kiváló játékosból vált az egyik legkeresettebb edzővé!
 
A magyar férfi kézilabda válogatott vb-szereplését kiemelt figyelemmel fogjuk követni!

Legfrissebb híreink


Élő eredmények