Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 04. 16. 08:14

A Danyi Gábor szerint ilyen csapat ellen már a bemelegítés sem könnyű

 Danyi Gábor szerint a védelem, Bódi Bernadett szerint viszont a támadójáték volt a Győri Audi ETO KC gyenge pontja a Buducnost Podgorica elleni visszavágón a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

 
Mint arról korábban beszámoltunk, a címvédő magyar csapat kettős győzelemmel jutott a BL budapesti négyes döntőjébe, miután az idegenbeli 26-20-as sikert követően a negyeddöntő hazai visszavágóján 30-28-ra legyőzte a montenegrói Buducnost Podgoricát.
 
„Egy parfümteszthez hasonlítanám a meccset, nagyon izzadságszagú volt – értékelt a mérkőzés után a Kossuth Rádiónak Danyi Gábor másodedző, aki nyártól vezetőedzőként tevékenykedik majd a csapatnál. – Azt nyilván tudtuk, hogy egy montenegrói csapat ellen soha nem lesz könnyű semmi, még a bemelegítés sem, nemhogy a mérkőzés.”
 
A tréner szerint a Buducnost sokkal jobban játsztot, mint Pogdoricában. „Teher nélkül küzdöttek. Voltak gondjaink, de az a lényeg, hogy ki tudtunk belőle jönni.”
 
Danyi Gábor úgy vélekedett, hogy a szombati meccsen a védelem, azon belül pedig a beállós elleni védekezés volt a Győr gyenge pontja. „Aki gólt akar ellenünk szerezni, általában meg kell szenvednie érte, ez az erősségeink közé tartozik, de ellenfelünk ezúttal könnyen került ziccerbe, ami nem jellemző ránk. Ez van, ilyen arcunk is van, nyilván egy Final Fourba jutást nem kell megmagyarázni, de tudomásul kell venni, hogy vannak ilyen napjaink is, a lényeg, hogy a végén kettővel több volt a Győr neve mellett.”
 
 
Cimkék: győri-audi-eto

Legfrissebb híreink


Élő eredmények